В Іршаві вода тече майже цілодобово (ВІДЕО)

11
0

До тепер вони отримували воду по годинах. Крім того місцевий водоканал, перший на всю область, не збитковий навіть без підняття тарифу на водопостачання та водовідведення.

Донедавна Іршавське комунальне підприємство з водопостачання було збитковим. Технологічні та комерційні втрати перевищували допустимі норми в рази, але з моменту передачі підприємства з балансу району на баланс міста стались суттєві зміни. Новий директор підприємства розпочав роботу з комерційних втрат і не прогадав, не забували і про витоки в мережі. Усуненням масових крадіжок води та розібравшись із найбільшими пробоїнами в мережі вдалося вийти на нуль у балансі між витратами та надходженнями. Крім того збільшили час подачі води до осель іршавчан.

Збільшення терміну подачі води не вплинуло на вартість послуги з водопостачання та водовідведення, а підняття ціни на електроенергію, яка повинна була тягнути за собою і підняття вартості води вирішили гасити за рахунок місцевого бюджету. Міський голова запевняє, до ідеального стану підприємства ще далеко, але вже навіть завдяки такій роботі нового керівництва водоканал може стати рентабельним.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також