В Іршаві взялись за весняний ремонт доріг

10
1

Потепління на вулиці принесло чимало клопотів. Серед них і погані дороги, жахливий стан яких особливо яскраво видно, коли сходить сніг.

У місті, що центральні, що бічні автошляхи необхідно латати, проте на сьогоднішній день про це надто рано говорити, оскільки з мільйонів на рахунках міської ради органи держказначейства ні копійки перевести не дають.

Жителів Іршави обурює те, що є вулиці, котрими ні пройти, ні проїхати. Дощі розмивають покриття і дороги перетворюються на суцільне болото.

Приблизно така ситуація на зараз по вулиці Лесі Українки, де у минулому році копали траншеї для прокладання водопроводу.
Крім того, нічим не різниться дорога по вулиці Терешкової, М. Рильського, Грушевського. Зважаючи неможливість переведення наявних у міськради коштів єдиним реальним шансом покращити стан цих доріг є гравійно-щебеневий ремонт.

Таку роботу міські господарники розпочали на бічних автошляхах. Щебень для цього виділено КП «Тепло-Місто» та закуплено підприємцями, що здійснюють діяльність на території автостанції.

Наразі зрозуміло, що говорити про капітальний ремонт асфальтобетоном цих полотен немає жодного сенсу, оскільки назрівають труднощі із переведенням коштів на оплату заробітної плати та енергоносіїв, а не те що на фінансування капітальних видатків, які сягають кількасот тисяч гривень, повідомляє Іршавська міськрада.

Проте не слід втрачати надії, адже якщо держказначейство знову розпочне здійснювати необхідні проплати, то протягом весни і літа більшу частину автошляхів відновити все таки вдасться, бо вся необхідна документація для розпочаття робіт уже виготовлена і коштів у бюджеті є достатньо.

 

Коментарі

ВВ
Вариські водії

А у Вароши коли начнуть робити путі ??? бо улиця Пряшівська лем для кінських возів , а не для машин...........

Читайте також