В Карпатах знову заблукала туристка (ФОТО)

13
7

22 січня близько 15 години до Служби порятунку зателефонувала 34-річна туристка-харків'янка та попросила допомоги.

В ДСНС Закарпаття розповідають, що жінка здійснювала сходження на Говерлу разом з іншими туристами, однак в якийсь час, вирішила піти іншим туристичним маршрутом - на гору Петрос.

Відокремившись від групи, вона потрапила на обледенілі схили та зрозуміла, що без допомоги рятувальників вона не впорається.

Телефоном вона повідомила номер точки порятунку, яку побачила на своєму шляху, тож фахівці ДСНС без проблем відшукали туристку.

Далі, всюдиходом Богун гірські рятувальники доправили її до урочища Козьмещик, де вона тимчасово мешкає. На щастя, стан здоров'я жінки - задовільний.

Нагадаємо, нещодавно в Карпатах кілька годин розшукували заблукалого лижника.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

?
?

Добре що врятували.

+
+=T¬

Могли вовки бути.

Л
Леший

Нерозумні телята,їм говори а то все безтолку ідальше лізуть у гори.То ще добре шо недав їй посмоктати ведмідь або гуцул немитий,а може вона то і хотіла...

ДН
До нижнього допису

У нашому краї всі вівці на полонинах або в стойлах. Інші "всі вівці" - це туристи(ки) з укрАїни , як казали наші корінні предки . В тексті є ссилка - харків'янка ! Читаючи - думай , думаючи - піддавай аналізу (від аналітичного складу РОЗУМУ).

ВП
вирішила піти

А звідкі та вівця?

Б
Бачи

Ты никуда не звалиш они всюди

Ч
ЧОЛОВІК

У жінок так завжди . Розповіш , розжуєш , три рази повториш ...., а вона собі по своєму пішла маршруту . А потім відчитуєш її , а вона "що ти кричиш на мене , я думала ...." . Що з цими некерованими жінками робити ? Любити їх чи валити від них .... до СВОБОДИ ?!

Читайте також