В Хусті вручають запрошення на вибори "мертвим душам" (ВІДЕО)

11
7

Іванні Великанич з Хуста вручили листівки на голосування біля власної оселі. Отримала каже, не лише для себе і трьох зареєстрованих у будинку родичів, а й для померлої бабусі та невідомої жінки.

Жінка додає, місце реєстрації вона не змінювала вже 20 років, а зайві запрошення отримує не вперше. Особу невідомої жінки теж встановили, вона теж давно померла.

Більше дивіться у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

Х
Хто

За ті 300 грн які заплатять за 31 березня та так і ходять в розносять. Всі гроші вже покрали

9
911

А у нас не принесли запрошення двом моїм синам. Хоча одному 29, а другому 19 - не треба. значить, щоб проголосували. Живу в цьому будинку з 1969 року... Чолов1к 1 донька запрошення отримали, а молодь нехай не голосуэ???? Не треба??? Чому т1. хто за грош1 виконує цю роботу робить її абияк???

С
СТОматолог

Мертвою хваткою зубами, побитими шоколадним парадонтозом, чіпляється влада за корито...

Г
ГАНЬБА!!!

А в БЕРЕГОВО і мертвим і живим без прізвища та ім*я. Поскидали в поштові ящики в одну купу, а ви собі розбирайте. Такого безпорядку ми не пам*ятаємо на своєму віці. Так якщо берете гроші, за участь у втборчому процесі, то хоч постарайтесь робити свою роботу чесно. ГАНЬБА!!!

P
porohobot

Всписке есть и боевики "ДНР" Захарченко и "Гиви"

1
1234

Порядок настане коли буде Закон для всіх діяти, а не як в нас. Списки виборців формують відповідні відділи райдержадміністрацій, які підпорядковані знаєте кому... а тепер уявіть в маштабах держави фальсифікацію, якщо в один тільки двір приносять по три -пять зайвих запрошень? Є кара Божа не забуваймо!!! Не купуйтеся на тисячку Порошенкову, яку Вам повертає із вкрадених у Вас протягом пяти років як мінімум 10 тис.

O
oko

аферисти порядка не буде николи в Украини

Читайте також