В Хусті з'явилася вулиця на честь Бориса Джонсона

57
7

Відповідне рішення Хустська міська рада прийняла 22 липня.

Як повідомили на сайті Хустської міської ради, депутати перейменували вулицю Льва Толстого на вулицю на честь прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

Також у Хусті зявилися вулиці Каденюка, Нарцисова, Василя Стуса, Ольги Кобилянської, Грінвальда, В’ячеслава Чорновола, Патріотів України, Гарбузова.

"Після низки засідань профільної комісії з перейменування вулиць, а також врахування думки істориків і науковців, та пропозицій щодо перейменування місцевих жителів, на розгляд депутатів винесли новий перелік назв вулиць, провулків, площ, майданів, набережних в м. Хуст та населених пунктах Хустської територіальної громади. Однак після врахування зауважень до окремих з них обранці затвердили остаточні нові назви", — йдеться в повідомленні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ш
Шоні

Собака кацапська гавка, а караван іде... Молодці Хустяни! Все буде Україна!!!

Х
Хуст

Ганьба!!!

М1
Мукачівець 1951

Ім'я Бориса Джонсона буде вписане золотими літерами в історію України. Навіть уявити важко, що було б з нашою державою сьогодні без таких як Борис Джонсон.

Т
Троцкій

Ага, нейтральні назви вулиць. "Третья уліца строітєлєй" у фільмі, де Іполіта гостили заливною рибою.

Д
Дюрі

Лоці із своїм коментарем, козел кацапський......

ДН
До нижнього

А ще назва фірми , що піклується про чистоту і "свіже повітря " в помешканні - " Jonson & Jonson " . По всій країні так і жартували , що тільки "два ці брати" займаються чистотою . Потрібно називати вулиці НЕЙТРАЛЬНИМИ НАЗВАМИ - липова , кедрова , хвойна , персикова , ягідна , карпатська , ромашкова , мукачівська , іршавська , рахівська , румунська .... , а не сьогоднішніх героїв , про яких ніхто не знав і не чув та й не бачив і не згадає за декілька днів......

Л
Лоці

Мало своїх достойних людей художників скульпторів письменників і тд. Так нет Джонсона подавай. Доречі у мене так кота звати:)

Читайте також