В Косоні відбувся інформаційний День села

4
0

27 квітня 2012 року, в селі Косонь, Берегівським міськрайонними центром зайнятості був організований та проведений виїзний мобільний масовий захід – «Інформаційний день для мешканців села».

Його метою стало наближення служби зайнятості до сільських мешканців, надання інформаційно-консультаційних послуг, проведення просвітницької роботи серед різних верств населення. У заході також прийняли участь голова сільської ради, директор школи, вчителі та роботодавці.

З впровадженням широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної роботи з молоддю, учнями школи та мешканцями села щодо гармонізації попиту і пропозиції робочої сили, формуванням у молоді мотивації до чесної праці та тісного діалогу з роботодавцями щодо пояснення переваг забезпечення працівників гідними умовами праці та достойною заробітною платою виникла потреба у використанні нових форм профорієнтаційної роботи - « Мобільного центру професійної орієнтації».

На заході були презентовані послуги служби зайнятості, розглянуто багато питань, що стосуються працевлаштування та вибору професії.

Наприкінці, голова сільської ради наголосив на необхідності тісної співпраці органів місцевого самоврядування та служби зайнятості, яка сприятиме економічному розвитку села.     

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також