В Києві організували «парад» знищеної російської техніки (ФОТО)

20
0

На Хрещатику виставлено близько 80 одиниць знищеної російської техніки, яку доставлено з різних регіонів України, де ворог намагався і досі ще намагається здійснити свої злочинні наміри.

Як повідомив міністр оборони Олексій Резніков, на центральній вулиці Києва виставлена лінійка російських танків – Т90, Т80, Т72 різних модифікацій, САУ, реактивна артилерія, бронетехніка. російські «аналоговнєтні» ЗРГК «Панцир-С1», ВОС «Солнцепьок», САУ «Хоста» та багато іншого.


Також на Хрещатику представлено залишки ракет від комплексів С-300 та снарядів від РСЗО, з яких окупанти обстрілювали Харків. На жаль, такі залишки можна назбирати у багатьох українських містах.

Мета цієї виставки – наочно продемонструвати, яку лавину заліза, що несе смерть, зупинили українці. Нагадати усім, що війна триває. Що наші воїни потребують підтримки.


"Ми повинні тримати єдність і бути готовим бити ворога. Сили оборони України вже довели, що вміють це робити блискуче. Майже 45 тис. російських окупантів тепер будуть ходити на парад тільки під співи кобзона", — зазначає Олексій Резніков.

Зі слів міністра оборони, за 6 місяців вже знищено понад 10 тисяч одиниць важкої російської техніки та озброєння, включно з флагманом чф рф крейсером «москва». Усі складові Сил оборони України – ЗСУ, ГУР МО, НГУ, СБУ, ДПСУ, Національна поліція та інші – є «постачальниками» експонатів на подібні виставки.

"Ворог дуже підступний, тому закликаю усіх, хто захоче оглянути російську техніку, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, бути обережним. Цей «парад» свідчить, що українці вже зробили те, у що ніхто не вірив – зупинили колись «другу армію світу». З кожним днем все більше людей вірить, що перемога України неминуча", — підсумував Олексій Резніков.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також