В лісі на Закарпатті рятувальники шукали туристів та грибарів (ФОТО, ВІДЕО)

13
0

Гірські пошуковці шукали в неділю, 21 червня, заблукалих людей в Рахівському, Ужгородському та Мукачівському районах.

В ДСНС Закарпаття розповідають, що 5 туристів з Львова та Вінниці, піднялися на вершину гори Говерла і спускаючись замість бази на Івано-Франківщині забрили в Рахівський район.

Фахівці гірського пошуково-рятувального відділення с. Лазещина, до яких подзвонили туристи і ті самостійно вирушили на базу.

Також близько 21:30 до рятувальників зателефонували жителі с. Минай, які пішли до с. Пацканьова на пошуки грибів та у лісі загубили 70-річну жінку. Оскільки в жінки розрядився телефон і зв’язку з нею не було, рятувальникам довелося розділитися на групи й прочісувати ліс. На щастя близько 23:45 жінку знайшли.

А вже близько опівночі до рятувальників зателефонувала жінка та повідомила, що її сусіди ще вранці вийшли по гриби до лісового масиву поблизу с. Верхній Коропець Мукачівського району й не повернулися.

До пошуків людей долучилися гірське пошуково-рятувальне відділення м. Мукачево, особовий склад Мукачівського міськвідділу ГУНП та волонтери. Утім о 06:15 22 червня грибники самостійно вийшли до с. Березинка й направилися додому.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також