В МДУ відбулося вручення дипломів (ФОТО)

29
1

10 липня в Мукачівському державному університеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів. Загалом 891 випускників отримали дипломи бакалавра, спеціаліста та магістра, з них – 51 з відзнакою. Участь у заході взяв і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

Нині Мукачівський державний університет готує фахівців за 14 спеціальностями – менеджерів, експертів туристичної галузі, економістів, психологів, вихователів, викладачів, тощо. В закладі працює 6 факультетів.

Ректор Мукачівського державного університет Юрій Мигалина привітав випускників і побажав, щоб вони продовжували навчатися і не зупинялися на досягнутому. Ректор зазначив, що їх завжди будуть раді бачити в стінах закладу.

Завершилися урочисті збори традиційним фотографуванням на згадку. З нагоди свята заступник голови ОДА Іван Качур вручив університету комплект офісної техніки.

Коментарі

Щ2
щит 2

Все це туфта, а не навчання.Всі ці ващі дипломи за гроші і ваші кандидати і проффесори.Всі позахищалися за взятки і тепер від дітей берете взятки, як за поступлення, так і в період навчання за екзамени і бога не боїтеся.Зробили з вишів бізнес контори для власної наживи, СТАЛІНА на вас треба.

Читайте також