В мережу потрапило відео, де "Беркут" стріляє з рушниць по мітингувальникам (ВІДЕО)

12
5

Постріли на відео відбувались у ніч на 22 січня, коли на вулиці Грушевського були найгарячіші сутички, гриміли вибухи та постріли, багато людей постраждало, щонайменше троє померло від поранень, ще один хлопець упав із колонади.

"Власники зброї відразу звернули увагу на постріл, який зафіксований на 94 секунді запису, на їхню думку по рівню віддачі рушниці та шуму, постріл був зроблений не гумовими кулями", - так прокоментували це відео на сторінці ЄвроМайдан – EuroMaydan.

Коментарі

С
Слов"янин

Взагалі то потрібно починати з питання: хто розпочав антидержавний заколот - "Беркут" чи "мирні протестувальники"? Хіба ще є лохи які вірять "ТВі" чи "5 каналу"?

2
213142

Дин Экс - Ти Інтернет-БАЄЦ і слова би не півкнув Беркутови кіби они коло тебе стояли. Ти би ляшки пісрав. А туй писати герой.

1
123432

Я би вівдів якби ви були у формі, то якби ви говорили. Не забувайте до кого ви звертаєтесь коли у вас біда. Мукачево нет ціпляєся за любу прессу бо їм треба рейтинг, они не мають про що писати. а ви діти-імбіцили які за своє життя прокачали ОРКІВ ГНОМІВ ЕЛЬФІВ лиш можете обсерати людей у формі. А як телефон украдуть од таких задротів, та нарас "Мамко звони у міліцію". Противно читати

ДЭ
Дин Экс

Так у них ведь оружие, где можно рименять как травматические, так и боевые набои. И то, что они не используют такие - не гарантия, что кто-то не мог зарядить ими ружье. Беркут надо убивать, жалко только солдатов ВВ (внутренние войска в черном, быдло-Беркут в сером), которыми Беркут прикрывается.

П
партизан

Помпова зброя 12 калібра.Може заряджатися мисливськими набоїми;-картечь, свинцева куля,дробю 0000,000,00,0,1,2,3.4,5,6,8,.

Читайте також