В Міжгірській РДА розказали, на скільки вони культурні

5
0

Враховуючи вагомий внесок працівників культури та аматорів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості, Указом Президента України у 2000 році запроваджено Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва, який відзначається щорічно 23 березня.

 В галузі культури й мистецтва на даний період працюють: центральна районна бібліотека, РДБ ім. В.С. Гренджі-Донського, районний будинок культури, 27 бібліотечних та 23 клубних установ у сільській місцевості і Міжгірська дитяча музична школа.

 

Позитивна тенденція з року в рік у районі щодо покращення роботи в галузі культури взагалі, а особливо зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури, проводяться капітальні та поточні ремонти. Торік введено в експлуатацію будівлю Міжгірської дитячої музичної школи після проведенння реконструкції з добудовою, виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію з добудовою будівлі районного будинку культури та центральної районної бібліотеки, проведено капітальний ремонт будівлі РДБ ім. В.С. Гренджі-Донського, бібліотек-філій с. Лозянське та Келечин, придбано сценічні костюми, музично-озвучувальну апаратуру та оргтехніку для структурних підрозділів відділу культури та бібліотек-філій.

Продовжується робота відділу культури і туризму РДА щодо передачі приміщень, де працюють бібліотечні установи в сільській місцевості з метою налагодження роботи з проведення капітальних та поточних ремонтів вищезгаданих установ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також