В Міжгір'ї церковна громада вимагає від священника вийти зі складу МП

13
20

З відповідним закликом прихожани звернулися до настоятеля церкви Петра і Павла о. Євгенія Добри.

Редакція Mukachevo.net наводить текст звернення до настоятеля храму Петра і Павла о. Євгенія Добри без змін.

Ми, прихожани церкви Петра і Павла селища Міжгір'я звертаємося до настоятеля храму о. Євгеній Добра з проханням виходу нашої святині-церкви з ворожого московського патріархату який напряму керується російськими вбивцями Кирилом Гундяєвим який освячує російські ракети й російську армію та владіміром путіном який і почав цю війну проти України щоб знищити український народ, який добивають ракетами, ударними дронами, гвалтують жінок та дітей і заживо закопують, окуповують наші території щоб нашої неньки не було.

Саме через це ми, прихожани церкви Петра і Павла вважаємо що наша свята обитель має вийти негайно з під контролю вбивць.

Так як о.Євгеній Добра допомагає українським бійцям всім чим може, і є патріотом, вважаємо що доречно було б зробити такий остаточний крок в розриві з окупантами які принесли на нашу землю смерть і не мають нічого спільного з Богом і церквою.

Просимо о.Євгенія Добру виступити з відповідною заявою до прихожан церкви та нарешті покласти край у цьому непорозумінні адже багато людей навіть не підозрювали до тепер що церква Петра і Павла це московський патріархат. Надіємось на позитивні висновки для всіх!

Нагадаємо, нещодавно на Міжгірщині одразу дві парафії перейшли до ПЦУ.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Г
Громада

До тих хто пише, що православні священники гроші беруть за свої послуги, якраз що отець Євгеній ні за хрещення, ні за вінчання, ні за похорон грошей не бере, на відміну від уніяцьких, в яких на все є своя такса.

УБ
Ухилянт буришин

Розігнати слух сатани

ІТ
Ірина Тихун

За бюджет правда, можливо не 2 мільярди доларів але велика сума, до 1 мільярда може доходити, всім відомо що православні май много грошей беруть за саої церковні послуги, святять мерседеси, багачі їх много носять на розбудову храмів і щоб солодко жилося аа московські батюшки їм за то гріхи відмолюють, і що тут думати зрозуміло що частина грошей йде в москву щоб купувати ракети і патрони які потім нас же і вбивають аи хоч розумієте що ми самі собі смерть купуємо???Прокиньмося і виженім це кодло московське якщо хочемо зберегтись як окремий народ

Л
Лоці

Якоє дурноє пише про 60 мільйонів на область. Чувись колись про також,як тіньовий бізнес? московська церква, а точніше фсб агенти в расях ото сплошний тіньовий бізнес. Хочеш похрестити дітину дай гроши, хочеш ся повінчати дай гроши, хочшеш ся ще раз повінчати дай гроши,хочеш похоронити дай гроши. Се такий бізнес мутили 30 году назад туй,і досі мутять. І так по всій Україні.

Д1
До 16:21

Дурню, як повязаний бюджет Закарпаття із церквами? Бюджет любої області це мільярди, а 60 мільйонів це капля в морі для цілої області

ХВ
хоистиянину віпнику

ти дегенерате. Бюджет всього Закарпаття становить 60 млн $ Ти розумієш шо пишеш дбле? поцюлюй розкольників у хй і сосни їм.

ХВ
Християнин вірник

Гія би коби вже помаленьку всі переходили. Мало того,щодо медвечук фортпост русского мира зробив на Закарпатті,так ще й московська церква підігріває сись інтерес. В рік від Закарпаття в москву йшло 2 млрд доллара із церков. Простий робочий люд доїли,кажучи що то на Боже діло. А по правді на сатанинську секту,і її розбудову йшли милостині.

В
Віта

Люди добрі 1 рік вже страшна війна йде, росія нас винищує а ми ходиме в православні церкви які контролються москвою і самим путіним, священники баламутять нам голови бо москві так вигодно, вам не ганьба ходити в ті церкви в той час як нас всіх вбивають ті ж люди чкі є керівниками цих церков.ПРОСНІТЬСЯ ІЗ СНУ БО ПРОПАДЕМО ВСІ

Л
Ленін

Хто далі живе за стилем московським, тобто встановленим леніном і сталіном, значить ви маєте право бути рабами. Ви московити всі, я вами горджуся , що тримаєте московську віру.

М
мадярови

не лопони дурніці туй. Іди ся проспи. Наоборот, нам туй ушиткі розказувуть, што робити. А нам то до єдного міста.

М
Мадяр

закарпатці як завжди, розповідають всім як жити та на якій мові розмовляти, а самі розмовляють на нікому не зрозумілому суржику, ходят до кацапської церкви, а до війни їздили до кацапії на заробітки.

ВМ
Вася Мушка

То просто ужас як мош било допустити що москва керувала нашов церквов і священиком Єагенійом . ТРЕБА ЧИМ ПОСКОРШЕ ВИХОДИТИ З ТОГО РУСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ. Ганьба що рік війни а ще не вийшли

І
Іванина

Я хожу в цю церкву 30 років і то для мене є шоком що се церква моспархату.Женя дуже хороший піп у думаю він має вийти з під мацкалів, инчак то ганьба на всій світ

Б
Бачі

Дивно, що редакція деякі коментарі, які їй не подобаються видаляє( може і правильно), але залишає якісь дурні пости написані підлітками, або малинько хворими людьми;). Чом так?

Л
Лядям2

Хоча всі вони з біснуватого руского міра забувають,що коли хрестився Київ,їхні московські предки безбожні бродили юрбами людожерів-дикунів безбожних на болотах і в хащах на місцях майбутньої москви і московії...

Л
Люди2

Біснуватий гундяєв,що благословляє вбивчі ракети і бомби москальські та його "шобло" в т.ч. і х@йло путін взагалі вважає тільки московське православ'я єдино правильним.і великим.Вселенського патріарха Варфоломія вони ігнорують,бо той у чужій для них турецькій,бусурманській землі,римляни і європейці для них католики і роскольники, а тільки москва для них правильний рускій мір,третій рим,і четвертому "не бивать"...правильний рускій мір і рускій моспархат,який благословляє вбивчі для наших людей бомби і ракети...

ШН
Шо ні

Немає ніяких звязків. Вони у ваших головах придумані

В
Василь

Тпеба вигнати московське кодло назавжди

С
Сюгай

Правильно гойчуки, гордість за таких людей які перші на Закарпаті виходять з церкви московського патріахату

І4
Іван 4

Звернення хороше,потрібно відмовитися від зв'язку і з моспархатом,на чолі якого людина,що благословляє московські ракети і бомби на наших людей.Дехто каже,що не хоче йти до церкви "порохоботів".так тепер і нинішній президент кличе до неї йти.Є ще інший вибір,ПЦ Київського патріархату на чолі з патріархом Філаретом Тільки треба розірвати всі звязки,навіть формальні з нечесним гундяєвим..

Читайте також