В монастирях Мукачівської Православної єпархії звершено монаші постриги (ФОТО)

19
1

15 березня у Дубрівському Свято-Іоанно-Предтеченському жіночому монастирі, що на Іршавщині Високопреосвященнішим архієпископом Мукачівським і Ужгородським Феодором були звершені монаший та іночеський постриги.

Про це Мукачево.net повідомили у прес-службі Мукачівської Православної Єпархії

Три насельниці монастиря прийняли постриг в мантію «малу схиму» та одна – наймолодша послушниця обителі – в рясофор.

Через два дні, 17 березня у Свалявському Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі Високопреосвященніший Владика Феодор звершив постриг в мантію двох насельниць монастиря.

Після звершення постригів Владика Феодор привітав ігуменію Серафиму та ігуменію Ніну і сестер їх монастирів відповідно з визначною подією в житті святих обителей. Побажав новопостриженим сестрам благословенних успіхів у вибраному ними шляху служіння Богу та Святій Церкві в монашеському чині.

На протязі цього посту будуть також звершені постриги у велику схиму та рясу в інших монастирях єпархії.
Станом на 2011 рык в Мукачівській єпархії Української Православної Церкви діють 17 монастирів. Чотири з них відкриті за останні три роки. У всіх монастирях проживають та несуть свій послух близко 200 монашествующих.

Святі обителі несуть благу та світлу місію молитви за весь світ, проповідуючи всім ідеали Євангельських заповідей.

Коментарі

D
dydayTowBroca

Wildest dating show moments 2, dating ferrisburg. Teens dating middle aged men. Speed dating apple app. Peterborough dating chat on, dating novinger. Free canada dating, dating bridgman. Moving from dating to a relationship. Dating grenada. Online personals dating services michigan, dating crabtree. Atheist dating california, dating almelund. Dating basye.

Читайте також