В Мукачеві автівка збила дитину, яка раптово вибігла на дорогу

13
3

ДТП сталася 25 березня, близько 10-ої години ранку, на перехресті вулиць А. Морозова - Верді.

В поліції Закарпаття розповідають, що 4-річний хлопчик йдучи по тротуару вулиці А. Морозова, попереду матері, раптово вийшов на проїжджу частину дороги та потрапив під автівку «Fiat Doblo», водій якої не встиг уникнути наїзду.

Чоловік одразу ж транспортував постраждалу дитину до лікарні. Зараз хлопчик перебуває у медзакладі, його життю нічого не загрожує.

Зі слів правоохоронців, водій автомобіля перебував за кермом тверезий.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Мукачівщині під колесами вантажівки загинув мотоцикліст.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Сергій

Це брехлива стаття. Мама з дитиною перейшли пішохідний перехід, і по тротуару прямували до автобусної зупинки (Верді). Мама зупинилася біля края тротуару, а дитина зупинилася та стала на відстані 1 м, від мами, на в'їзді до магазину "Трофей". Дитина була повернута спиною до машини, і не бачила її, а обличчям до магазину "Трофей". Ширина дороги близько 5 м. Мама дивилася й чекала що машина об'їде дитину, так як ширина проїзду дозволяля легко об'їхати дитину, але водій збив його ззаду, переїхав машиною пропускаючи його під колесами авто. Й почувши крик матері зупинився. На підтвердження цього, можна побачити сліди крові, на асфальті, які є доказом того, що дитина не була на проїзжій частині, а була збита на в'їзді, ззаду в потилицю. Чого є багато свідків, людей, які чекали автобус на зупинці.

М
мати

де позерать

P
pitya

Треба покарати матір.

Читайте також