В Мукачеві буде нова транспортна розв’язка (ВІДЕО)

7
4

У Мукачеві незабаром з'явиться ще одна транспортна розвязка. На перехресті вулиць Стуса, Садової та Духновича планують організувати кільцевий рух. Ініціативу міської влади водії підтримали. Кажуть, світлофори створюють величезні затори, а кільцева розв'язка значно спростить життя як водіям так і пішоходам.

Перехрестя вулиць Стуса, Садової та Духновича – одне з найбільш завантажених  в Мукачеві. Їздять тут як місцеві водії, так і ті,  хто прямує з Ужорода  у бік Іршави, Хуста, Тячева або ж навпаки.

У  години пік затори тут звичне явище, світлофори ситуацію не рятують, кажуть водії.  Автівки іноді по кілька хвилин змушені стояти на перехресті на червоне світло, навіть якщо в перпендикулярному напрямку машин немає взагалі. Єдиний вихід, переконані автомобілісти,  побудувати  тут кільцеву розв‘язку.

Міська влада життя водіям  вирішила спростити.

Кільцева розвязка, яку тут планують зробити, себе виправдає, каже міський голова. Заторів стане значно менше, відтак свій час люди не будуть витрачати марно. 

При будівництві нової розвязки не забудуть і про пішоходів. Для них обладнають пішохідні переходи з відповідною розміткою.

Після того, як проект затвердять, відразу почнуть будівництво кільцевої. Відтак, вже незабаром на  вулицях Садовій, Стуса та Духновича  стояти в заторах не доведеться.

М-Студіо

Коментарі

Ч
читач

Кільце на такому вузькому перехресті - парадокс, а звуження і так досить вузьких тротуарів це повний маразм. Невже на на кільці біля "танку" в обідній час відсутні затори? просто нікуди гроші дівати. Краще б поставили нові світлофори які б працювали, а не так як зараз - не включать поки немає декількох ДТП, або владі набридне в черзі стояти. Тоді вже побудуйте і на перехресті вулиць Валенберга та Беляєва. Чи там також пробок нема?

!
!

хАЙ БИ ПОСТАВИЛИ КОЛЬЦО ТАМ ДЕ ОНО ДІЙСНО ТРЕБА, ДЕ РЕАЛЬНО ВОПРОС "ЖИТТЯ ТА СМЕРТІ" НА ПЕРЕХРЕСТІ ТРАСИ КИЇВ-ЧОП! А НЕ З ПУСТОГО В ПОРОЖНЬОЄ ПЕРЕЛИВАЮТЬ!

ОП
Олег Полажинець

У нас как в Европе!

Є
Євген

Ура, значить в Хусті будуть нові світлофори, і будуть розповідати як це прогресивно!!!

Читайте також