В Мукачеві через салюти згоріло авто. Подробиці (ФОТО)

18
1

Під час звуки петард і святкових вибухів феєрверків по вулиці Петефі у місті Мукачеві машина МНС вже гасила пожежу. Як стверджують очевидці, близько 00.05 год. першого дня нового року мешканці багатоповерхівки, поблизу якої було припарковано автомобілі, стали свідками того, як з новорічних салютів сипались палаючі часточки від яких, на їхню думку, і загорівся автомобіль.

Одразу спалахнув автомобіль марки «Опель-кадет» 1986 р.в., який належить мешканцеві того ж будинку, де була припаркована машина. За кілька хвилин, допоки мешканці помітили і викликали пожежну охорону, зайнявся і сусідній мікроавтобус марки «Опель Віваро» 2006 року випуску, власником якого є також мешканець цієї ж багатоповерхівки.

На місце пожежі також одразу була направлена слідчо-оперативна група Мукачівського міського відділу міліції, допитані свідки пожежі. Проведеною перевіркою по даному факту встановлено, що виникнення пожежі вищевказаного автомобіля виникло ймовірно від заносу джерела запалення ззовні. Сума збитків для автомобілів – прямих складає майже 21 тис. гривень, а сума побічних 31 700 грн. Наразі вивчаються матеріали справи  і з'ясовуються обставини при яких зайнявся автомобіль. А мешканцям краю перед святкування так званого Старого Нового року вкотре хочеться нагадати, що використання піротехнічних засобів - небезпечно.

При використанні яких категорично забороняється:

– запускати піротехнічні вироби з рук (крім хлопавок).
– направляти або кидати піротехнічний виріб у бік людей.
– здійснювати феєрверки з дахів будинків та проводити інші дії, від яких можуть постраждати люди або майно.
– залишати побутові піротехнічні вироби без догляду, вжити заходів щодо безконтрольного доступу до них неповнолітніх дітей.
– використовувати побутові піротехнічні вироби особам, які знаходяться у нетверезому стані.
– використовувати піротехнічні вироби, які створюють світлові та шумові ефекти, на відстані ближче 100 м від лікарень, церков, дитячих установ, шкіл, будинків престарілих та інших громадських споруд та будинків.

Будьте вкрай обережними при використанні піротехнічних засобів, щоб свята не перетворилися на трагедію!

Коментарі

В
ваще

для когото начался "новый год"

Читайте також