В Мукачеві для інвалідів влаштували концерт (ФОТО)

10
0

Другий день зими став святковим для всіх, хто прийшов 2 грудня о 15.00год. до залу міського Будинку культури, щоб поділитись добром, щирістю та хорошим настроєм.

«Поділися добром» саме так називалась концертна програма до Міжнародного дня інвалідів, яку спільно з міським Будинком культури підготували учасники міської Спілки талановитих інвалідів «СТІмул» (керівник А.Кучинська)..

Хореографічною композицією «Світло» розпочали святковий концерт вихованці ДШМ №2 ( керівник Ольга Сусол), а  продовжили солісти Спілки талановитих інвалідів «СТІмул» - Аліна Кучинська, Дмитро Варга, Марія Швардак та лауреат другої премії Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу «Вечори над Латорицею 2011» Ольга Бобита.  Веселі українські пісні у їх виконанні додали неабиякого настрою та святковості.

Приємно здивували й порадували своєю творчістю та професійністю також учні Мукачівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради. В їх виконанні прозвучала гумористична мініатюра «Чудовий Дніпро при теплій погоді», театрально-хореографічна композиція «Віночок для Землі» та пісня про колір журби та колір любові «Два кольори» у  виконанні Володимира Богости. Вже вкотре ми впевнились у тому, що ця школа багата талановитими учнями, які завдячуючи натхненній  праці та великому бажанню, поєднаними  з ентузіазмом викладачів -  дають такий чудовий результат.

Запальними танцями радували глядачів і юні артисти, учні перших, других та п’ятих класів ДШМ №1 ім.С.Мартона (керівник Емілія Васько), які продовжують  дивувати нас своєю професійністю на сцені.

«А вже осінь прийшла у мій сад» - ця пісні у виконанні Дмитра Варги настільки зворушила глядача, що в деяких в очах блищали сльози від його щирості та доброти серця, які відчувались в пісні.

Вже не один рік в нашому місті творчо працює вокально-інструментальне  тріо «Фантазія» у складі В’ячеслава Мучички, Світлани та Олександра Шебел, які справили надзвичайно гарне враження на присутніх, виконавши на високому професійному рівні  «Романс» та          «Блюмун».

Концертна програма була багата не лише на пісні, танці та щирі слова, а й на подарунки, які отримали всі учасники концерту від голови спілки талановитих інвалідів  - Аліни Кучинської.

 Приємно було чути доброзичливі та щирі слова на адресу людей з особливими потребами від заступника міського голови Михайла Лабоша,  який добрим словом підтримав та вселив в їх серця віру в добро та щедрість людської душі, запевнив, що міська влада і надалі підтримуватиме їхню діяльність та найкращі починання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також