В Мукачеві грали "Музичні барви"

31
0

На порозі вже Новорічні та Різдвяні свята, і всі ми, в очікуванні Нового року, занурені в повсякденні клопоти і турботи, бо так мало залишається часу до свят, а хочеться все неодмінно встигнути зробити...

Відповідний у всіх і настрій – передноворічний. А настрій, як відомо, створити можна різний. Та цього дня мова йшла тільки про хороший настрій, який подарували всім музиканти гурту «Музичні барви» ООО Українсько-австрійського підприємства «Фішер-Мукачево».

Валентин Ковач, Михайло Хома, Володимир Маслов і керівник ансамблю В’ячеслав Журавльов – це люди, яких об’єднала музика, без якої життя було б як чорно-біле кіно, одноманітне і нудне. Душа, що прагне мистецтва, не може без нього існувати, і як прекрасно, що в «Музичних барвах» це саме так.

За плечима у хлопців вже є певні досягнення. В першу чергу, це підбір репертуару, до якого всі вони ставляться ретельно і вдумливо. Співають музиканти і народні пісні, і популярну музику, і шансон, а головне – українською, російською, білоруською мовами, та так вправно і гарно, що просто отримуєш задоволення від їх виконання, бо за душу таки добряче бере, а це – головна ознака справжнього артиста… Численні репетиції – ґрунтовна підготовка до концертів  мають головне значення у належному рівні виконання. Без репетицій не було б відповідного результату. Ну, і, нарешті, кількість концертів. Сьогоднішній концерт не цілком дебютний, адже позаду – кілька концертів на підприємстві, і кожен з них очевидно став «сходинкою», «кроком» до досягнутої мети – Новорічного концерту.

Музиканти показали себе сміливо, впевнено; все, що вони робили на сцені – співали, грали, спілкувалися з публікою – було справжнє, щире, і це передавалося тим, хто прийшов на свято. Серед присутніх колег, співробітників, друзів – перш за все генеральний директор ООО УАП «Фішер-Мукачево», почесний громадянин Мукачева Василь Рябич – людина, яка підтримала колектив, забезпечивши їх всім необхідним технічним обладнанням, апаратурою та костюмами; людина, яка поставилася з розумінням до створення ансамблю і яка надалі готова підтримувати колектив у подальших їх творчих проектах і майбутніх концертах. За це гурт «Музичні барви» висловлює адміністрації «Фішера» свою щиру подяку.

А ми, шанувальники талановитого  ансамблю «Музичні барви», бажаємо їм щастя, здоров’я, добра, наступних здобутків на мистецькій ниві, а найголовніше – ніколи не розлучатися з її величністю Музикою, а Новорічна казка нехай завжди створює в душі позитив, красу і свято!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також