В Мукачеві карають водіїв, які паркуються на автобусних зупинках

5
5

Інспектори з паркування щоденно фіксують десятки порушень правил дорожнього руху.

В Мукачівській міськраді повідомляють, що водії часто залишають автівки поблизу чи безпосередньо на автобусних зупинках, що перешкоджає вільній посадці та висадці пасажирів.

Муніципальні інспектори зазначають: здійснення зупинки, стоянки транспортного засобу ближче ніж за 30 метрів від посадкових майданчиків для зупинки автобусів є порушенням Правил дорожнього руху. Адміністративне стягнення згідно статті становить 340 гривень.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

БЦ
Біля ЦНАПУ

Біля цнапу залишають авто, і йдуть пити каву з тістечком. А людям яким потрібно дійсно в ЦНАП що робити?

.
....

Платні парковки по місту необхідні. З ранку до вечора у центрі припарковані одні і ті ж машини працівників навколишніх установ і організацій. Людині, яка приїхала у центр по справах, припаркуватися ніде. Якщо буде плата за паркування, залучаються, чи обов'язково на роботу 1 км їхати на машині.

Ш
шеф

коли наведуть лад із парковками в центі міста?годинну 50 грн і наповнення бюджету ! Особливо цельтральна частина міста! І облаштують паешеходні переходи , а то до зупинок 30 метрів знають муніципали а за 10 м до пішохідного переходу ігнорують!

У
Уйко

Якоє колесо? Якоє шило!? Бітов в лобовоє...і по їбалу..+штраф 200$

СС
Смішна сума

штраф смішний. От кіби щи голесо спустити..... На перший раз єдно, другий - два. А на тритьий шилом. А на четвертий клинцьом по двирцях....от і задумалися би інваліди...мош ступиьи 50 мийтрів, не схуднуть, чіні

Читайте також