В Мукачеві минулоріч на утримання чиновників витратили більше 7 мільйонів

6
13

За минулий рік в Мукачеві до загального фонду міського бюджету мобілізовано майже 134 млн. гривень, що становить 104,4% від запланованого.

Понад план зібрано майже 6 мільйонів гривень. У порівняні з 2013 роком місто заробило на 19 мільйонів більше. З державного бюджету місто одержало більше 11,3 млн. субвенцій. На утримання ЦРЛ місто отримало від району субвенцію в розмірі 22,3 млн. гривень. 
Перевиконано план наповнення бюджету по платі за землю на 119 тис,   по податку на прибуток підприємств комунальної власності надійшло на 14,3 тис. більше запланованого показника.

Найбільшими платниками податку на доходи фізичних осіб, в Мукачеві є:

ТОВ „Фішер-Мукачево ЛТД”- питома вага в обсязі надходжень складає 8,7%; Локомотивне депо – 7%; управління освіти – 6,9 %, ВАТ Мукачівський завод „Точприлад” –5,9%; ТОВ «Флектронікс» - 4,3%; Мукачівська дистанція колії – 4,2%.

На утримання місцевого самоврядування виділено більше 13 млн. гривень.  Видатки на органи місцевого самоврядування включають видатки на утримання виконкому та його відділів – 7,  2 млн. грн., управління праці та соціального захисту населення – 3, 37 млн., грн., управління міського господарства – 1,1 млн., управління комунальної власності – 541 тис. грн., фінансове управління – 827,5 тис. грн., відділ капітального будівництва – 246,1 тис. грн. З них на заробітну плату та нарахуваннями використано 12 млн. 850 тис. 

Мукачево.net

Коментарі

ДП
доповнюйте перелік

най анця іваницька оддасть типиря десятину на армію, на тих калік із АТО.Як і за неї ку...у життя віддавали, що їх обкрадала! землі,ресторани-хмарочоси Велюр, бані-сауни, магазини пів- пасажа, аптеки, офіси, навіть син -суддя збирать арендну плату кожний місяць. Ой Бог тоті гроші і забере колись.А правоохоронці давно мають вияснити джерела доходів під час роботи на державній посаді,а може вуйко із Америки загнав спдщину, най докаже, кіть законно -питань не буде.

Ц
Цікавий

Цікаво, скільки витратили на дитсадки, школи, лікарні

С
см

Ко там про анцю іваницьку пише се перша сама крута злодійка яка робила у виконкомі за то ї балога і укопкав лем чому од ниї не заберуть зимлю коло гіда ? і ушитко то шо накрала о туди мош казати шо революція гідности у мукачеві відбулася.

ДЧ
до чиновників

Най вам анця іваницька розкаже, там непочатий багаж інформації, а люди усе підтвердять, за усі роки, лем най час прийде...

"
"Вуйкови""

Саме головне аби ваші г... були сухі!!!

"Чиновниця" мерії

Шановний Іван Іванович, пишіть конкретно хто просив, за що і кому ви давали "на лапу". А так, це просто набір слів.

В
вуйко

видко як чиновниця скоро відреагувала на коментар.Сесе добре-значит читают, слідкуют та мозгуют, айбо й серуть у гаті!

"Чиновниця" мерії

Шановна Європа. Довожу до вашого відому, що останнє підвищення заробітної плати держслубовців відбулось в 2007 році. На даний час оклад складає 1218 грн. За ранг - від 55 грн. до 90 грн. Доплата, відповідно до стажу роботи від 10% до 30%. Це всі складові заробітної плати посадової особи в міськвиконкомі.

ДГ
до гостя

ви шо смієтеся де ви виділи корупцію? побзерайте на м-студіо, коли сесію міськради указууть, які усі законні, освічені і інтиелігентні аж противно. А кіть узяти за гузицю, та каждий другий гіпер корупціонер, лем прачутся за мандатами.там давно тото кодл треба розганяти,уже ся постаріли, сплять на сесях та дрімавут.они уже усі маразматики, і так хосна з ни х не буде, они уже по новому мозговати не гонні, а детский сад старческий на лице!

Є
Європі

Підтримую вас на всі 100% а заодно, викинути з ратуші завидівського Івана, що має гайдарівські щоки, а коли уп"є, то співає як барложний ведмідь.

Г
гость

Та цих чиновників давно потрібно копкати в сраки, які нічого нероблять крі кофепітієм займаються по кафе в місті з дідом Золієм в ближніх кафе біля Ратуші. Пора вже іх фотографувати і викидувати на фейсбук як вони в робочий час рішають свої проблеми за кошти платників податків та катаються на службових транспортних засобах в своїх цілях. Цеж прямі корупційні дії.

Є
Європа

Необхідно громаді домогтися, щоб в обовязковому порядку були оприлюднені не лише видатки та доходи у загальну казну, а й публічно оприлюднювати зарплату та різні надбавки чиновників мерії, так як намагаються це зробити у Київміськраді. Ми є платниками податків, і хто як не ми маємо знати як оплачується праця наших "слуг народу"? Так як за кордоном, відкрив офіцйний сайт і пцікавився чим треба.

ІІ
Іван Іванович

Потрібно виділити на взвод автомачиків,які б розстріляли цих бридких корумпованих нехлюїв,сволоти живуть на гроші населення а ше дай на лапу суки

Читайте також