В Мукачеві "на гарячому" викрили "чорних лісорубів" (ФОТО)

30
8

Людей, які здійснювали вирубку дерев в урочищі "Чернеча гора" виявили інспектори муніципальної інспекції.

Як повідомляють в Мукачівській міськраді, муніципали викликали на місце події поліцейських офіцерів громади та слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт правопорушення, для проведення подальших процесуальних дій та притягнення до відповідальності.

Авто та причіп з деревиною, яку порушник встиг незаконно приготувати для вивезення, доставлено на штраф-майданчик відділку поліції. За фактом незаконної рубки проводиться розслідування.


Нагадаємо, на Рахівщині правоохоронці затримали вантажівку повну нелегальної деревини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Д
ДД

Штраф має заплатити бо закон є закон, а вот публічно вказувати номера машини нема в цьому потреби. Ну і якшо він СТО-шник, то шось взагалі мені його не шкода, вони ціни деруть як в дурноті вже, питаєш шо яка ціна любого з них перше то подивляться в небо і відразу такса починається від 500 грн і збільшується на такуж еквівалентність, якби так відповідали тій роботі.

ДЛ
До Лоці

Себе на війну забери. Людина працювала на це авто, сплатила мито, податки на номери, з палива платила податки, давала людям роботу на СТО, а вам неробам тільки забрати, пусті бутилки свої здай і скинься на безпілотник.

Л
ЛОЦІ

СИСЬ ПЕС УЖЕ НЕ ПЕРШИЙ РАЗ РУБАЄ ЛІС ДЕ ЙОМУ ПІДХОДИТЬ. ЗАБРАТИ МАШИНУ НА ВІЙНУ

Б
Б..

Зазбирав обрізки за "білими лісорубами", а сам став "чорним". Довели народ, ганьба!

L
Leschij

Pishlu bez dozvoly mysoriv i lisnuka. I tak po vsij Ukraini "lisova mafija" rylutj.

Д
доДД

А нашо закривати? Мєнта ж не "затьмарили". Нарід має взнавати номери і хєроїв-скупердяїв! А чого мєнт такий щасливий, либиться? Грошиками запахло?

Д
ДД

Ахаха це шо прикол, в 18 годині був був викладений пост шо в Рахові затримали урал з нелегальною деревиною, і саме головне на уралі номера закриті, а в цих мега гангстерів із сто річною машиною відкриті. Вже хоч номера закрийте.

А
Артур

На тойоту є, а купити зила дров за 350$ невиходить. Тупо «чубатий» менталітет/

Читайте також