В Мукачеві найкраща комп'ютерна лабораторія

5
0

Підведено підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу комп’ютерну лабораторію професійно-технічного навчального закладу. Даний захід спрямований на визначення умов для здійснення якісної професійної підготовки кваліфікованих робітників із професії оператор комп’ютерного набору, виявлення реального стану навчально-матеріальної бази комп’ютерних лабораторій, комплексно-методичного забезпечення з професій в професійно-технічних навчальних закладах області.

 

У конкурсі взяли участь 8 ПТНЗ області – всі, які здійснюють підготовку учнів із вищевказаної професії. 
 
Оцінювали результати огляду-конкурсу члени журі – працівники навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у закарпатській області та досвідчені фахівці з навчальних закладів.
 
Членами журі розглядались конкурсні матеріали, надіслані від навчальних закладів. Матеріали містили опис комп’ютерних лабораторій,   інформацію про їх забезпеченість сучасним обладнанням, ліцензованим програмним забезпеченням для обробки текстової, табличної та графічної інформації, роботи в комп’ютерних мережах.
 
Також журі оцінювало комплексно-методичне забезпечення виробничого навчання з професії. Інтер’єр майстерні представлявся фотоматеріалами, презентаціями та відеороликами. Більшість учасників творчо підішли до оформлення конкурсних матеріалів.
 
За результатами огляду журі визначило кращими комп’ютерні лабораторії ВПУ №3 м. Мукачеве (І місце), Свалявського професійного будівельногого ліцею (ІІ місце) та ВПУ №34 м. Виноградів (ІІІ місце). За результатами суми балів наступними стали Перечинський та Тячівський професійні ліцеї.
 
Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами управління освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також