В Мукачеві переможцям олімпіад щомісяця виплачуватимуть 500 гривень стипендії

4
8

Мукачівська міська рада внесла зміни до положення про стипендію міської ради для переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук.

Згідно прийнятого рішення з 1 січня розмір стипендії збільшується в’пятеро – до 500 гривень, - повідомила начальник міського управління освіти Катерина Кришінець-Андялошій.

Визначатимуть претендентів на призначення стипендії фахівці управління освіти за підсумками розгляду на засіданні розширеної колегії управління освіти із залученням представників педагогічних колективів, громадськості, засобів масової інформації, пише Мукачівська міськрада.

Коментарі

Й
Йовшко

Там єден малий шо получає стіпєндію сєпаратор малий, Балонін, мерський такий, набийте го кить увидите!!!

В
Вчитель

Батькам все одно як діти займаються.прийшли в школу чи ні. Діти обнагліли .З маленького вже не вихованність до старшого.І це проблема не тільки школи. а батьків.Вчителю заборонено просити у батьків придбати для своїх дітей спец.зошити чи підручники.За сій кошт вчитель роздруковує навч.матеріал.готуе наочні посібники та ін.Коли закінчеться неповага до вчителя.

М
марія

Стипендія є від Президента. Міських стипендій переможці не отримували !

М
марія

Для чого визначати претендентів на призначення стипендії??? Якщо вже дитина перемогла, то ХТО ще і ЩО хоче визначати???

М
марія

Ви про які зміни в Положення пишете? До тепер переможці Всеукраїнських олімпіад не отримували стипендії. Був, правда, в кінці навчального року приз - флешка... Стипендії не було . то ж пишіть коректно, що прийняли Положення про...., а не внесли зміни у те, чого не було...

5
56

180 це не результат для переможця на олімпіадах. Мої діти вчаться під моїм котролем з дитинства, бо я медалістка в школі була. І ніяких репититорів мені не наймали. І я дітям не наймаю. Але мене дратує те, що я маю своїм 4 дітям пояснювати сама все...

Д5
До 56

Той, хто хоче навчатися - буде знати матеріал і без репетиторів! Якщо у Вас дитина не знає на 10+ і не може засвоїти матеріал - проблема ваша! Бо ви їй не привили любов до навчання і не навчили правильно використовувати свій вільний час! У мене троє друзів набрали на ЗНО 190+ із кожного предмету і тільки один із них ходив до репетитора з одного предмету. Я особисто набрала 180+ із двох предметів та 190+ з одного, і теж не ходила на додаткові заняття. скажу тільки одне: вчитися треба всі 11 років, а не вчити за останній рік три предмети!

5
56

Уже подросли жопоротики наших можновладців? Бо простий чоловік не може найняти репититорів своїм дітям. А в школах так учать, що треба їх винаймати. Де результативність роботи шкіл. Де 'два в уме три на бумаге' як було при Радянському союзі, коли два не ставили, бо треба було з учнем займатися додатково безкоштовно аби знав хоч на три. Коли вчителям почнуть платити за результативність роботи, тобто коли почнете перевіряти успішність учнів засвоєння учбового матеріалу під час уроків. За брак на виробництві ніхто не платить!!!!!!

Читайте також