В Мукачеві покажуть комедію «Чоловік моєі дружини»

6
0

30 квітня в мукачівському Палаці культури і мистецтв (вул.Августина Штефана, 19) відбудеться показ цієї вистави на численні прохання глядачів.

«Чоловік моєї дружини» – комедія за п’єсою Миро Гаврана у постановці заслуженого артиста України Валерія Астахова. Ролі виконують зірки українського театру та кіно Олеся Жураковська, Володимир Горянський, Дмитро Лаленков.

Події у виставі розвиваються швидко і непередбачувано. На порозі будинку з’являється чоловік, який спочатку заявляє господареві, що є далеким родичем його дружини. Ну а потім і взагалі називає себе… чоловіком все тієї ж жінки! Неймовірні повороти сюжету, блискуча акторська гра та багато щирих посмішок на обличчях глядачів, – усе це комедія «Чоловік моєї дружини». Тривалість – 2 години 15 хвилин. Чекаємо на вас!

«Ми ще ніколи так не сміялись» - щоразу кажуть глядачі, яку побували на комедії «Чоловік моєі дружини».

Хоч на деякий час відволіктись від новин і зробити собі настрій глядачам допоможуть Володимир Горянський, Олеся Жураківська та Олег Головко.

Квитки без жодної комісії можна придбати безпосередньо у касі, або онлайн за посиланням: https://concert.ua/uk/event/cholovik-moyeyi-druzhi....

Довідка за номером +380 (66) 303 03 17


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також