В Мукачеві попрощалися із загиблим на війні Героєм Артемом Вістіровським (ФОТО)

35
3

21-річний мукачівець, боєць 128-ої бригади, загинув 14 березня, захищаючи Батьківщину та всіх нас від російських окупантів.

В Мукачівській міськраді повідомляють, що віддати шану та попрощатися з Героєм до Успенського собору прийшли родина, знайомі, друзі, колеги, військовослужбовці.

Артем Вістіровський був оператором 1 екіпажу взводу протитанкових ракет 1 батареї протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону 128 гірсько-штурмової бригади.

Артем Вістіровський. Завжди готовий допомогти, добрий і надзвичайно чуйний, з великою душею і відкритим серцем, ніколи не стояв осторонь чужого горя — саме так про Артема кажуть ті, хто його знав.

Прощалися з полеглим воїном в соборі Успіння Пресвятої Богородиці, поминальну відправу очолив преосвященний Владика Ніл. Поховали Героя на Алеї Слави Центрального кладовища.

Залишились батьки — мама Марія, тато Олексій та менший братик Сергій, якого Артем безмежно любив.





Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, бойовим побратимам та друзям загиблих Героїв.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Героям Слава!


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Місцевий

Спи спокійно, хлопче.

Д
Думка

Як прийняти дійсність ? Одні захищають і гинуть ЗА УКРАЇНУ , а інші чемоданами вивозять гроші З УКРАЇНИ і у змові з тими , хто повинен охороняти кордони УКРАЇНИ ?! Трагедія.

С
Саша

Вічна пам'ять герою.

Читайте також