В Мукачеві презентували анімаційний фільм про замок Паланок над яким працювали понад 2 роки (ФОТО)

9
0

Анімаційний 10 серійний міні-серіал «Історія замку Паланок» створили в рамках реалізації міжнародної програми «Смарт музей. Мультик складається з 10 частин, які розповідають про різні історичні періоди та загалом триває 40 хвилин.

Мультисеріал розповідає про історію фортеці з давніх часів і до сьогодні. Хто такий капітан Томас, Федір Коріятович, Ілона Зріні, Ференц Ракоці, для кого замок став домівкою та як змінювалася фортеця, - це все можна побачити в мультику про Паланок.

З 15 квітня мультфільм про паланок можна буде побачити у самому замку. Його транслюватимуть у міні кінозалі щогодини. А вже з травня складуть спеціальний графік показів. Також директор Мукачівського історичного музею Михайло Белеканич зазначив, що для туристичних груп можливий буде показ у зручний час за попередньою домовленістю.

До мультика вже додали титри угорською та словацькою мовами. Згодом з’явиться і англійська версія. Над створенням анімаційного фільму працювали понад 2 роки. Долучилися до створення 19 людей.

Окрім спеціального залу, фрагменти мультфільму транслюватимуть на спеціальних моніторах, а також автори сподіваються, що він стане популярним і в соцмережах та серед учнів шкіл.

Щоб подивитися мультфільм та поринути у атмосферу середньовіччя всіх запрошують до Мукачівського замку Паланок.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також