В Мукачеві пройде форум спеціалістів з нерухомості

11
1

Не встигли закрити грандіозний за своїм розмахом фестиваль «Червене вино», як знову з`явився інформаційний привід заговорити про Мукачево, як про центр важливих подій.

27-28 січня в Мукачеві відбудеться круглий стіл за участю провідних фахівців і спеціалістів нерухомого майна з більшості областей України та республіки Крим. На форумі буде присутній і керівний склад Асоціації спеціалістів з нерухомого майна (АСНУ) на чолі з її президентом Сергієм Злиднєм, який включений в робочу групу при президенті України по написанню та вдосконаленню законодавства, пов`язаного з врегулюванням відносин на ринку нерухомості та рієлторською діяльністю.

 

Київ, Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Львів, Сімферополь, Полтава, Вінниця, Севастополь, Рівне, Чернівці, Хмельницький, Миколаїв, Тернопіль, Мелітополь – географія делегатів форуму справді вражає.
 
Подібні заходи є вкрай важливими для нашого краю, влада якого вважає найприорітетнішим напрямком саме туристичний бізнес, невід’ємно зв’язаний з ринком нерухомості. Приїзд до нашого міста осіб, що тісно пов`язані з великим бізнесом, відіграє позитивну роль в подальшому інвестуванні в наш край і збільшить туристичний потік, відповідно, і надходження в місцеві та «індивідуальні» бюджети.
 
Свою принципову згоду на участь в заході дали мер міста Золтан Лєндєл, керуючий справами міськвиконкому Олександр Галай та ще декілька очільників міста.
 
Організаторами даного дійства виступають Асоціація спеціалістів (ріелторів) нерухомого майна України, агентство нерухомості «Меркурій-Мукачево», та готельно-ресторанний комплекс «Інтурист».
 
Для участі у форумі запрошуються всі легально діючі ріелтори та «оператори», пов`язані з ринком нерухомості.
 
Круглі столи відбудуться 27 січня о 15.00 та 28 січня о 12.00 в готелі «Інтурист» (вул. Духновича, 93), в ході яких будуть обговорюватись наступні питання:
 
– перспективи розвитку ринку нерухомості в Закарпатській області;
 
– законодавче врегулювання ринку нерухомості України;
 
– перспективи та роль громадських організацій у формуванні ринку нерухомості України та в її регіонах;
 
– підсумок роботи АСНУ за 2011 рік. Подальший вплив АСНУ на розвиток ринку нерухомості України.

Коментарі

Л
люд

Для мiста це добре

Читайте також