В Мукачеві прийняли програму спрямовану на зменшення кількості безпритульних тварин

5
14

Кошти будуть розподілені на утримання притулку для тварин, стерилізацію та лікування.

Мукачівська міська рада прийняла програму спрямовану на зменшення кількості безпритульних тварин а також захисту їх від жорстокого поводження на території Мукачівськї ОТГ. Програма розрахована на три роки, коштуватиме міському бюджету понад 5 млн. гривень. Рішення прийнято на позачерговій сесії мукачівської міської ради 5 грудня.

Програма передбачає ряд заходів по відлову, лікуванню та стерилізації безпритульних та бездоглядних тварин. Забезпечення дотримання правил утримання собак і котів Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади, утримання притулку для тварин , облаштування комфортних умов для їх перебування, створення майданчиків для вигулу тварин,пропагування гуманного ставлення до них, а також проведення реєстрації тварин з подальшим їх прилаштуванням.

Коментарі

В
Василь

До 14:05 .Що ти плетеш чоловічку ?В нас море людей живе гірше бродячих собак.Допоможи спочатку їм ,а потім допомогай хоть собакам хоть їжакам.Чи для тебе людина,яка попала в біду є гіршою за собаку?І не важливо по якій причині вона опустилася .Нехай би міськрада виділила гроші для таких людей ,може врятувала би когось з них .Ходите в церкву ,махаєте там руками ,розбиваєте собі лоби б'ючи поклони ,а допомогти падшим людям то не спішите,псевдохристияни.

F
FacePalm

Стаття 229. Почитайте! Чомусь за зоозахист, ще жодну людину у псіхушку не закрили, а ось за так звані, вами нижчеописані методи вирішення проблеми, відбуває покарання вже не одна особа! Так що судіть самі про райдужні перспективи того, що пропонуєте!

Ц
Центровський

нижньому, о, ще один недовольний зоошизiк-словоблуд. Шкода шо подобних не виловлюють i в псiхушку не закривають.

F
FacePalm

Нижче наведений коментар адресований до умніка, який би тровив і закопував. Таких "центровських" витровити в першу чергу потрібно, щоб не розмножувалися. Гірше тих собак..

F
FacePalm

Закони почитайте. У цивілізованому місті, дані проблеми вирішуються комплексом гуманних рішень. Судячи з вашої точки зору, вам до цивілізованої громади як до Китая раком, в тандемі з бомжами у притулках.

Ц
Центровський

нижньому, оби потровити i закопати бродячих блоховозок , то не треба 5 мiлiонiв гривнiв

L
lOl

У бомжа є руки, ноги, голова на плечах. Хай іде робити.. ( за виключенням інвалідів), багато хто, в основному 90% бомжів стали ними, бо пропили все і не думали про завтрашній день. А тварини чим винні?? З неба не впали, а опинлись на вулиці бо хазяін наігрався а потім моя хата з краю. Не знаю як би ви реагували, якби взагалі не було цих програм по стерилізації, через 2-3 роки більше б тих собак було як людей на вулиці. А потім би нили, зробіть шось.... Василь, ти би потім ходив тих собак по городу збирав і думав як гуманно з того вийти, чи ті бомжі, для яких би виділили притулок на ці гроші, ходили би за собаками і дежурили шоб ті не плодилися???? Гроші тратять не на собак, а знову на рішення тої проблеми, до якої своїми діями довели безсовісні громадяни!! Шкода, що того не розумієте..

Ц
Центровський

До Василь, перший раз шось розумное написавись

1
12345

Люди самі відповідають за своє життя.

В
Василь

На собак гроші є ,а бомжам якийсь притулок організувати розуму не хватає.5 млн списати на собак вони можуть ,а допомогти людям то ні.Скільки квартир можна на ці гроші купити ,скільком людям допомогти ,а вони на собак тратять.Псевдогуманісти й*бані.

ЧА
Чуєш але

бомжів попрошайок заберіть із вулиць "Аладіна", "Прастіте пажалста" того шо з покривленими ногами по Латоричному дворови хотить і туциганку шо своє дітвача глядать уже пів року ко би похрестив

Ш
Штефан

Хоть щось доброе у новинах!

М
Мешканець

У наш час собака має більшу честь ніж людина.

М
Мукачівець

Під надуманим питанням милосердя, криється банальне розкрадання бюджету містян.

Читайте також