В Мукачеві розпочалася 17-а позачергова сесія

5
3

У п'ятницю, 11 листопада, о 10.00 розпочала роботу 17-а позачергова сесія, Мукачівської міської ради VІ скликання.

У залі поки зареєстровано 35 депутатів. На порядку денному розглядатимуться питання :

1. Про надання цільової одноразової адресної грошової допомоги на встановлення індивідуального опалення сім’ям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

2. Про внесення змін до Програми розвитку футболу в м.Мукачеві на 2011 рік.

3. Про внесення змін до міської Програми допомоги хворим на фенілкетонурію на 2011 рік.

4. Про внесення змін до бюджету міста Мукачево на 2011 рік.

5. Про залучення коштів інвесторів (замовників, забудовників) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Мукачево».

6. Про організацію дорожнього руху на вулицях міста.

7. Про внесення змін у штатний розпис виконавчого комітету та його структурних підрозділів.

Коментарі

*
*****

Щось не дуже цікавить громадян, які питання обговорює і вирішує міська влада....Мовчать в ганчірочку... А меру міста мало б бути соромно- вже навіть євреї,що приїхали на відкриття синагоги, на сайті висміюють мукачівский графік води по годинам.

S
Shtopor

Коли були вибори, то обіцяли воду цілодобово! Брехачі!!! Ціни підняли втричі, а подачу води ще на годину зрізали! Бюджетні гроші профукують на казна-що, а тим чим треба не займаються!

*
*****

А про нормальну подачу води до квартир мукачівців нема кому підняти питання????? Як вже задовбав цей дебільний графік- хто це вирішив,що людям досить подавати воду по декілька годин на день????? Що треба зробити,щоб це питання зрушити з місця: писати заяву і збирати підписи з народу, чи йти в мерію і комусь кланятися? Може це важливіше питання,ніж розвиток футболу і внесення змін у штатний розпис?

Читайте також