В Мукачеві спіймали чоловіка з викраденими огороджувальними бетонними півсферами (ФОТО)

17
20

Інцидент трапився ввечері 22 жовтня, близько 21-ї години, на вулиці Ринковій.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що про крадія правоохоронцям повідомила очевидиця. Жінка розповіла, що невідомий завантажив до свого авто Volkswagen бетонні пів сфери і поїхав у невідомому напрямку.

Незабаром патрульні виявили авто яке підпадало під орієнтування та зупинили його. Інспектори помітили що водій поводить себе підозріло і нервує, тому здійснили поверхневий огляд.

Під час огляду, в багажному відділенні автівки, правоохоронці виявили 3 пів сфери.

Поліцейські передали ймовірного крадія слідчим, які з‘ясують деталі справи.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Олександр

полусфери?. злодiй шо украв 4000 грн. з Аптеки уже на свободi гулять.. Селфiки й0банi...

В
Василь

Чоловік прийшов з заявою до поліції, а натомість з чоловіка зробили злодія. Цікаво хто видавництву надає фейкові дані , а вони не перевіривши їх оприлюднюють! Це піар чи комусь було вигідно, обмовити людину?

ДН
до нижньої марги

закрий вонючку гнидо...іди гавно за бабками носи

СЗ
Стефа з Мілану

Ти ся диви, як воно починає верещати про злі коменти. А коли ти робиш зло (крадеш півкулі), хочеш щоб тобі рота медом намазали і фотографію повісили на доску почота. У нормальних країнах після цього руки повідрубували би по самі плечі, як боло колись, а може і б повісили, чи забили з машингвера на площі при усіх. Добра воно хоче.

І
Іван

Mukachevo.net ,взагалі то це півкулі а не півсфери

Д1
До 17:39

А куда виїжджає молодь із Італії?

П
Прокурор

Дело в шляпе!

П
Паралелепіпед

Потрібно негідникови прив'язати полусферу до ніг і спустити в латорицю із центровського моста. Хай знає як красти іуда.

С
Суддя

Попався сволота .

ДН
До нижнього допису

Щодо "Циганії"немає потреби порівнювати італьяно - циганів з нами . Там порядку немає апріорі . Крадіжки і вбивства повсюдно . Мабуть італьяшки такі злі із-за відсутності нормальної кухні . Одні мучні вироби з парадичками , сирами і оливками . Це все є і у нас . Тож не треба ля-ля . Рим , практично весь чорний від емігрантів і злочинців . Неаполь взагалі напівобдертий . Венеція вимирає . Вся обістяна , молодь виїзджає масово . Не країна , а бутафорний чобіт , що вийшов з моди .

СЗ
Стефа з Мілану

Потрібно повне фото тварини. Нехай чилядь знає, які благодєтєлі живуть коло них. Чуїх, худобо. Влада міста Мукачево знає лучи тебе, де має то стояти, бо влада від Бога. Посадити худобу у тюрму, нехай питає там у людей, як стать людинов. У Італії таке худобиння ужеб лижало мордою униз. Добре що я у Італії і ту нема такого худобиннє.

"
"Здала?"

Теперь понятно, что шныри тут рулят. Шныр за ништяк готов на все.

ДО
До Олі

І тобі одна на голову впала.... замітно.

О
Оля

Правильно зробив понаставляли на проїжджій частині бетони. Недавно бачила як жінка впала з велосипеда зачепивши цю бетонну півсферу. І нікому до цього діла нема а людина травмувалася.

5
555

Шановна редакція mukachevo net. скажіть будь ласка чого опубліковано що чоловік викрав бетонні півсфери а не те що він відвіз їх до поліції.

К
Конус

Так це саша дудкін злодій

В
Влад

Е свідкі. Повна брехня. Хто буде відповідати: пресс служба, чи той хто це надруковав?

Е
Експерт

Що значить "здала"? Вона повідомила про злочин компетентні органи, а не здала по вашому, таке відчуття що в редакції ауе-ш

М
Мер

Правильно робив

1
123

Де ви блатному жаргону навчилися, в університеті? Ще й без помилки не можете написати. "Задала"???

Читайте також