В Мукачеві відбувся еко-пікнік. Що це? (ФОТО)

9
4

Небайдужі містяни вирішили згуртуватись, щоб зробити довкілля чистішим

Зимова погода на Закарпатті більше нагадує весняну і цілком дозволяє влаштовувати пікніки. Проте напершому еко-пікніку в Мукачеві сосиски та картоплю ніхто не смажив. А озброївшись пакетами для сміття та рукавичками небайдужі містяни взялись прибирати ліс на окраєні міста. Мова йде про ділянку поблизу Червоної гори.

Де колись функціонував заклад відпочинку "Карпатський мисливець". У цьому лісі полюбляють гуляти місцеві. Тут шукають гриби, гуляють з собаками, катаються на велосипедах та набирають воду з джерела. Нажаль, далеко не всі відпочивальники доносять пляшки з води, серветки та інший непотріб, до сміттєвих баків. Тож за кілька років ліс може перетворитися на смітник. Щоб цьому запобігти, мукачівці домовились про добру справу у фейсбуку і взялись до діла.

Приїхали прибирати ліс цілими сім'ями. Дорослі, діти і навіть собака Єфросинія. За кілька годин "зачистили" велику ділянку лісу. Проте прибрати все за один раз неможливо. Тому, за словами організатора, Максима Адаменко, подібні заходи будуть продовжуватись.


 

Коментарі

П
ппввпппппппппп

супер

S
stefany

Тобі на балкон занесли, йди увидь

S
stefan

А мішки з сміттям куди подівали ?

М
мукачево

Молодці! Слава Богу що є ще такі молоді люди, значить ще не все втрачено!

Читайте також