В Мукачеві відбувся пленум ветеранів

7
0

З нагоди 25 річчя з дня створення районної організації ветеранів України в малій залі засідань Мукачівської райдржадміністрації відбувся урочистий пленум, на якому члени громадської організації підбивали підсумки своєї роботи.

 

Організація ветеранів в мукачівському районі була створена 25 років тому ,вона є підрозділом всеукраїнської ветеранської організації, котра налічує понад 10 млн. членів по всій Україні . У місцевому ж об"єднанні на обліку понад 23 тис. чоловік.,серед них учасники Великої вітчизняної війни, ветерани праці, діти війни та пенсіонери. Представники районної влади привітали всіх членів об’єднання та вручили грамоти активним учасникам ветеранського руху а також посвідчення почесних ветеранів Мукачівського району. Співпрацює ветеранська рада з районною владою вже багато років. Районними депутатами затверджено кошторис на підтримку подібних об’єднань. Виділені кошти в першу чергу мають соціальне призначення.
 
Говорили на пленумі і про окремі досягнення організації, підбивали підсумки роботи в цілому та окреслювати плани на майбутнє. За словами учасників об’єднання, подібні зібрання допомагають координувати сили і спільно вирішувати проблемні питання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також