В Мукачеві відкрили оновлений центр громадськості та національних культур (ФОТО)

33
9

Коштом міського бюджету в будівлі замінили майже все, але зберегли її первозданний вигляд.

Перед підрядниками стояло непросте завдання. Зберегти оригінальний вигляд будівлі, якій близько 100 років. Тут замінили систему труб, електропроводку, вікна, двері, перекриття та сам дах.

Провели капітальний ремонт усіх приміщень, пасажу та балкону, але при цьому зберегли первозданний вигляд, та відтворили навіть найменші деталі в оздобленні.

У відремонтовані приміщення закупили необхідні меблі та техніку. Тож тепер громадські організації зможуть працювати у оновленому центрі громадськості та національних культур в комфортних умовах.


Коментарі

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

До 09:45.Добре ,що українці навчили тебе писати ,а то би як вівця лемкав,бемкав , туйтав ,тотав і сесав. Можеш навіть не відповідати ,просто набери в писок гімна і плюнь в монітор,я зрозумію твої емоції.

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів

Я з побратимами завжди жив і живу у хліві польського пана,біля льохи,біля корови.Одного разу пан за те,що я йому до блиску вилизав мешти подарував мені старенький смартфон і навчив основних функцій.Тут я побачив,що за Карпатами живуть порядні і повадні русини.І така мене злість взяла,що я набрав повні руки лайна і обмазав ним екран.А потім дійшло до мене,що краще в коментах пускати сморід.

М
Мукачевка9

Спасибо нашим депутатам и прежде всего нашему молодому мэру, которые наперекор горло панам достойно делают свое дело по сохранению взаимопонимания среди многонационального населения города. Теперь мы все на равных сможем проводить наши мероприятия в этом уютном отлично отремонтированном Центре.

М
Михаил

Это бывшая библиотека?

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

До марги 202. Бандерівці це для тебе господарі , ху*сосе .

2
202

А що, жидо-бандеровці національна меншина?

А
Аня

А што з Домом офіцерів бувшим, кілько там уже за роки грошей списано, коли запустять ?

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

До нижнього . То центр національних культур ,а не місце для психічно і розумово неповноцінних створінь.

2
202

Ци буде там місто русинам?

Читайте також