В Мукачеві відкрили виставку відомого художника

13
3

26 січня в Мукачівській картинній галереї відбулася виставка члена національної спілки художників України Сергія Біби. З творами художника прийшли познайомитися і керівники міста: секретар міської ради Іван Маняк, заступник міського голови, керуючий справами Олександр Галай та заступник міського голови Михайло Лабош.

 

З творчістю Сергія Біби знайомі не тільки наші краяни та співвітчизники – його твори широко відомі навіть закордоном. Його сміливий, новаторський стиль, та специфічне відображення у своїх творах оточуючого світу може у декого викликати захоплення, у декого несприйняття, але жодний хто мав можливість познайомитися з роботами майстра не залишився байдужим. Художник дуже тонко сприймає оточуючий світ, і відображає побачене, пережите та сприйняте, на своїх полотнах, через котрі ділиться своїми емоціями з шанувальниками мистецтва. За словами знаного українського художника Павла Ковача, Сергій Біба показав нам , що мистецтво, можливо, тільки починається з «Чорного квадрата» Казимира Малевича.
 
Унікальний стиль та надзвичайна емоційність творчості митця робить його твори надзвичайно популярними . Їх можна побачити у музеях, галереях, приватних колекціях України, Росії, Словаччині Чехії, Польщі, Угорщині, Румунії, Югославії, Німеччині, Голландії, Італії, Швейцарії, Австрії, Данії, Ізраїлю, Японії та США.
 
Багато теплих слів було сказано майстру з боку заступника міського голови Олександра Галая, котрий також, від імені міської влади, вручив художнику книжку «Мукачево – місто відкритих сердець» на згадку про наше місто. Також привітав митця і кандидат мистецтвознавства Аттіла Коприва , котрий побажав художнику, ще більшого натхнення та нових творчих здобутків.

Коментарі

M
mukola

кандидат мистецтвознавства ?? to wo posada? chu ychena stypin??? A dobri wo fotku e,ostalnoe ne vazhno

M
mukolo

yadno wo ne dosta ? : )))miska rada ne foto atel'e.

2
2012

Джерело: Мукачівська міська рада, фото Петра Паровінчака А де фото

Читайте також