В Мукачеві власники елітних автівок платитимуть податок

1
5

Депутати Мукачівської планують затвердити положення про транспортний податок.

Положенням пропонується  встановити ставку податку з розрахунку на календарний рік у розмірі 25 тисяч  гривень за кожен легковий автомобіль, який використовувся до 5 років і має об’єм циліндрів двигуна понад 3000 куб. см.

Органи внутрішніх справ депутати зобов’яжуть  подавати  контролюючим органам за місцем реєстрації об’єкта оподаткування відомості, необхідні для розрахунку податку.

Податкові повідомлення-рішення про сплату суми податку та відповідні платіжні реквізити надсилатимуться платнику податку контролюючим органом за місцем його реєстрації до 1 липня року базового податкового періоду.

Контроль за повнотою та своєчасністю перерахування податку до міського бюджету міста Мукачева здійснює Мукачівська Об’єднана Державна податкова інспекція Головного управління міндоходів у Закарпатській області.

Мukachevo.net

Коментарі

ДП
До писак

До речі,в Європі всюди існує місцевий збір з авто.Ми ж хочемо у Європу,не так?

ДЧ
до читача

повністю згідний з Вами, це є рівень проведення реформ нашим президентом і премєром, одна показуха і окозамилювання, а де оподаткування яхт, літаків, комерційної нерухомості та дорогих авто, які коштують мільйони гривень, але обєм двигуна мають до 3000, а таких авто 98 відсотків, тобто платити буде реально 2 відсотки далеко небагатих людей, які і так платять налог в бензині, бо розход його значно більший на їх авто.

Ф
Ф

Господи, какие е же они все дебилы - спаси и сохрани !!!

Ч
Читач

З огляду на те що більшість дорогих іномарок в Мукачеві, та і не тільки в Мукачеві, з обємом до 3000 см3 то ідея абсурдна. От якби податок нараховувався на авто які мають вік до 5 років і їх вартість перевищує 35000-40000 умовних одиниць тоді ефект від цього податку був значно більший. А так це лише замилювання очей для основної масси населення яке чекає змін. Продовжуємо "жити по-новому"

ПR
Пецка Roshen

Якби непогана ідея, но більшість і так їздить на заграничних номерах.

Читайте також