В Мукачеві водій вантажівки порушив ПДP та поплатився за це (ФОТО, ВІДЕО)

6
6

Відео моменту порушення опублікували у Telegram-каналі "Безпечне місто Мукачево".

З відео, яке відзняли очевидці видно, як водій вантажівки намагається проїхати під обмеженнями на мосту на вулиці Томаша Масарика.

Незважаючи на маневрування, водій пошкодив причеп. Також ймовірно порушник сплатить штраф, адже про його дії очевидці повідомили патрульних.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Свідок

За кермом була людина яка вперше на Закарпатті. Їхав по телефонній навігаціі, яка справила його по маршруту легковиків. А оператор «молодець» замість того щоб попередити водія, здалеку знімає вичікуючи що той потрапить у халепу. Ну-ну!!! А потім чекаємо від життя щось хороше собі

Г
Гийза

1) Перед заїздом в Мукачево є знак що фурам заборонено вїзд. 2) На самих огранечітелях написано допустиму висоту. 3) На відео видно як шофер звертає вліво де вони менші хитрожопен)

В
Володимир.

Видно, що худоба рулювала, хтіла проскочети. Дерти за ноге хдобу надвої, Такі сцукобикі думавуть що їм можна усе. Згори ти найшвидшім вогню, нелюдь.

Ш
Штурман

А типирь заведіть його на обїзну через переїзд, най пообриває колеса.

ІТ
Ідіотен тест

На людях (Нічеччина) таких водіїв поміщують у дурдом, як ідіотів.

О
Олександр

Можуть поцілувати го в задницю , де перед мостом знак обмеження висоти? А оператор дятел редчайший вмістом того щоби остановити людину знимать відео.

Читайте також