В Мукачеві водій Volkswagen збив пішохода. Жінка у лікарні з переломом руки

12
10

Аварія сталась сьогодні, 14 вересня на вулиці Духновича в Мукачеві.

Як зазначили Мukachevo.net у Мукачівському райвідділі поліції, до них поступило повідомлення про ДТП о 10:25 годині від самого водія який збив пішохода.

За попередніми даними водій автомобіля Volkswagen збив жінку. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка дізнається дані водія та потерпілої. Визначають обставини ДТП.

Жінку з місця аварії забрали у лікарню. Попередньо у неї діагностували перелом руки.

Більше інформації правоохоронці обіцяють оприлюднити згодом.

Дивіться також: П'яна закарпатка везла на мопеді 4-річного сина і протаранила Volkswagen

Коментарі

.
.

на жаль, пішохід завжди правий, але не завжди живий... У школах правильно дітей вчать, "переконайся, що водій тебе побачив і пропускає". Чекати, що поліція буде карати порушників призведе тільки до травматизму. Крім того, я би ДУУУУЖЕ попросив пішоходів, перед тим як переходити, зробити паузу у дві-три секунди, а не відразу виходити швидким темпом - важко зреагувати навіть при 40км/год. А велосипедистів, які використовують ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД як велосипедний переїзд (особливо вночі) я би штрафував як і інших учасників руху ( і велосипед на штрафплощадку)

М
Місний

Факт, там і вдень були позначки ДТП на переході.

Т
Теория

Не факт шо на пішохідному переході!!!

П
Прохожий

ВОДІЇ -КОЛИ БАЧИТЕ ЗЕБРУ ВЧІТЬСЯ ТОРМОЗИТИ-меньше буде покалічених людей а себе лишите великих проблем....ПІШОХІД НА ЗЕБРІ ЗАВЖДИ ПРАВИЙ-і внизу непишіть дурню подивись на ліво на право всі дивляться водіям треба вчитися культури. За кордоном ПО ПІВ ГОДИНИ стоїте щоб всі пішоходи перейшли чому там немудруєте......

ПП
Пропускаю пешеходов всегда

В Венгрии живу уже пару лет , не один раз не было такого что меня на пешеходе не пропустили ! О чем вы говорите? Уважаемые автомобилисты будьте бдительны!

КП
Каралева пириходу

Я ,звичайно, звоню по мобілі на переході. Хоча і хромаю сильно, але за операції платили водили , котрі мене збивали. Але Я права була. Королева не має дивитись ні вправо, ні вліво......тільки на екран мобіли

Ч
Читач

В першу чергу пішохід має дбати про свою безпеку, а не йти по зебрі дивлячись у свій телефон. Всі є учасниками руху і мають бути уважні......

Л
Лост

До Оксани - Да, саме так, незабути зупинитись та пропустити машину, тому що свою жопу легше зупинити чим декількатонне авто, при тому що Ви не можете бути впевненні в справності гальм, а також у тому що водій вобще живий, бачить, зможе вчасно зреагувати.

О
Оксана

І стоячи на зебрі незабути пропустити машину,якій пофіг що то треба пропустити пішохода

Б
Бррр

Нужно спокойно подходить к пешеходному переходу, посмотреть на лево, потом на право. И быть ВНИМАТЕЛЬНЫМ все время, а не дрочить телифон или опускать голову и смотреть себе под ноги, типа я не вижу значит нет проблемы !

Читайте також