В Мукачеві все ж збудують Льодовий Палац

21
7

Свого часу Уряд України ухвалив рішення за Програмою «Хокей України», яка передбачала спорудження в кожній області льодового палацу. За цією Програмою Мукачева виграло транш і розпочало всі необхідні роботи. Але гроші на будівництво так і не надійшли.

Минулого року довелося призупинити діяльність міського комунального підприємства «Льодовий палац» через відсутність фінансування. На щастя, нинішній Уряд підтвердив намір фінансувати цю програму, однак було вирішено змінити генпідрядника.

Тому сесія міськради ухвалила рішення припинити право користування земельною ділянкою держпідприємства «Центральна дирекція управління та реконструкції спортивних споруд» й надала дозвіл на виготовлення технічної документації за посвідченням права на постійне користування землею держпідприємству «Льодові арени» для будівництва та обслуговування спортивної споруди зі штучним льодом у Мукачеві.

Коментарі

Л
Лебедь_0555

Но, уже 2018, де є наш хокей мукачовський ?)))

C
chechoo

Тут натрапив на статтю десь піврічної давності в якій говорилося, а точніше обіцялося якимось дядею з облради, що в Ужгороді, ще до зими, побудують зимовий палац. Та як бачимо нічого з того не вийшло. Тапер про Мукачево таке говорять. Звичайно, добре б було, якби це була правда. З одної сторони - це правда, він буде зимовий палац, якщо не тепершня влада чи бізнесмени побудують, то через кілька років побудую я сам. Отже, дорогі жителі Мукачева і Закарпатської області, ви всеж таки, рано чи пізно, будете без проблем насолодуватися радістю катання на ковзанах, причому, майже круглорічно. Ось так...

П
Парз

Що скажіть держава вклала в розвиток Берегова, Виноградова чи Хуста? що що? нічого цим містам можна розраховувати тільки на самих себе, і приватне фінансування, тоді як Київ бере кредит від МВФ для рефінансування банківського сектору і покриття їхніх ризиково ліквідних іпотек, вирішення їхніх проблем, ми маємо відповідати за їхню тупоголовість.. за якихось багатодітних бомжів які напиваються і нічого не роблять, нічого не прагнуть в житті теж ми відповідаємо , а вони все сосуть, сосуть гроші. Заради чого тоді ця Україна існує? щоб вийобуватись?????

П
Парз

Скажіть скільки грошів інвестувала держава в Мукачево за 20 років - в той час коли в Ужгороді реконструювався Вокзал, Авангард, житлове будівництво на боздоші для бюджетників, Мукачево топталось на місці з приватним фінансуванням, всіх речей, нічого держава для нашого міста не зробила, так само як і ЕБАНА ОБЛРАДА, І ОДА , таке враження що наше місто абсолютно люто ненавидять всі хто сидить в УЖГОРОДі.

Ч
читач

...хлопці з чехії 5 лимонів везуть - може мукачеву щось и перепаде

Г
Глядач

Хай би уже скоріше побудували, а то їздити кожен раз в Ужгород трохи напряжно. А на рахунок того шо у нас все є і тільки катка нам не вистачає, то скажу шо хай краще хоч щось побудують аніж і того мати не будемо. По гроші і так і так знайдуть де відмити...

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НАВІРНО У МУКАЧЕВІ УЖЕ ВСЕ ІНШЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ . УСЕ Є , ЩО НЕ ХВАТАЄ ТО ЛИШЕ ЛЬОДОВОГО ПАЛАЦУ .

Читайте також