В Мукачеві за одну добу зупинили 3 водіїв "під кайфом" (ФОТО)

13
0

На всіх порушників "копи" склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

В Управлінні патрульної поліції розповідають, що першого водія "під кайфом" зупинили вчора, близько 19-ї години, на вулиці Руській, через порушення правил дорожнього руху. Однак, під час перевірки документів поліцейські помітили у керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився від освідування. На нього винесли постанову ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Другого водія Volkswagen, який їхав не пристебнутим, поліцейські зупинили на вулиці Ярослава Мудрого, близько 23-ї години. Під час розмови з ним інспектори помітили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Огляд керманич проходив у лікаря-нарколога. Висновок позитивний. На нього винесли постанову за ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Схожа подія відбулась на вулиці Ілони Зріні, близько 3-ї години, вночі. Патрульні зупинили керманича, що також їхав не пристебнутим. Під час спілкування з водієм інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду лікаря-нарколога керманич відмовився. На чоловіка винесли постанову за (Порушення правил користування ременями безпеки) ч.5 ст.121 КУпАП.

Також на всіх водіїв охоронці порядку склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також