В Мукачеві запрацювали пункти обігріву

4
1

В Мукачеві створюють та встановлюють пункти обігріву.

Розпорядженням керівництва міста доручено упродовж зимового періоду при пониженні температури повітря нижче 10 градусів морозу створити і облаштувати пункти обігріву на базі пожежно-рятувальної частини № 17 (вул. Мічуріна,1 в), дитячого будинку-інтернату ( вул. І. Франка, 53), психоневрологічного інтернату (вул. К. Єлизавети, 32), психоневрологічного інтернату №1 (вул. Індустріальна, 37а).

Керівникам закладів доручено організувати в пунктах обігріву цілодобове чергування. Заклади будуть забезпечені гарячим чаєм та продуктами харчування для відвідувачів.

Керівництву ЦРЛ доручено організувати надання потерпілим невідкладної медичної допомоги, при необхідності проводити госпіталізацію, пише Мукачівська міськрада.

Дивіться також: Уж перетворився на каток. Містяни випробовують кригу на міцність.

Коментарі

1
123

Про які пункти обігріву ви пишете - зайдіть в нашу лікарню - обігрівають її лише вночи, зранку опалення виключають - пацієнти лежать одітими на ліжках. Мати моя тепер лежить в терапевтичному відділенні на 3-му поверсі в нашій лікарні - там, де люди лежать з проблемами з тиском - там взагалі мерзнути не можна - холодіна така, що не можна передати словами. Вирішіть там це питання, а не про пункти обігріву переживайте. SOS! Прошу звернути увагу тим людям, які відповідають за це питання.

Читайте також