В Мукачеві затримали в’єтнамця без документів

9
0

12 січня на залізничній станції “Мукачево” у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Мігрант» прикордонниками Мукачівського загону було виявлено громадянина Республіки В’єтнам, який намагався уникнути перевірки документів.

 

 
Зійшовши з потягу, чоловік попрямував по перону в протилежний бік від залізничного вокзалу. Проігнорувавши вимогу правоохоронців зупинитись для перевірки документів, громадянин   продовжував рухатись до бетонної огорожі, де й був затриманий   прикордонним нарядом. В ході проведення опитування,  було встановлено, що документів чоловік при собі не мав.  
 
Як з’ясувалось, даний громадянин  вже має досвід спілкування з прикордонниками.  Ще  у січні ц.р. чоловік затримувався на ділянці Чопського прикордонного загону за спробу порушення державного кордону України та був притягнутий до адміністративної відповідальності. Тоді, стосовно нього було прийнято рішення про примусове повернення в країну проживання, але чоловік не виконав дане рішення, не покидаючи надії все ж таки потрапити до Євросоюзу.
 
Вказаного громадянина було притягнено до адміністративної  відповідальності, його подальшу долю визначить суд.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також