В Мукачеві жінка намагалася стрибнути з мосту (ВІДЕО)

10
7

Відео інциденту очевидці опублікував очевидець Валентин Кенч соцмережі Instagram.

Як розповів Mukachevo.net очевидець, жінка намагалася стрибнути з моста біля якоря.

На щастя, перехожі змогли врятувати жінку та не допустили трагедії.

Наразі журналісти Mukachevo.net намагаються з'ясувати подробиці та мотиви вчинку жінки.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мункач

Печально шо всім поху… Як тим шо знімають так тим що ідуть на авто Дівчата підбігли 40кілові А мужик 100кіловий який йшов за ними х.р забив Не його проблеми і не тих хто проїхав Стрибнути хотіла з дитиною Якщо її не жалко то хочаб дитину б врятувати хотіли Диграданти і нелюди!!!

М
М

Біда в тому, що люди зазвичай залишаються наодинці зі своїми проблемами. Державі начхати на людей по великому рахунку. Особливо, якщо жінка лишилася сама з дитиною. Тут взагалі якщо характер не чоловічий, то безвихідь.... Та й взагалі, чим далі, тим важче жити у країні всім. Добре себе почувають державні чиновники і власники великого бізнесу. Зарплати не піднімають, ціни ростуть. Малі підприємці закриваються, бо кругом повно великих маркетів. І що людям лишається? Хто має можливість - виїзджає за кордон, хто ні - якось виживають чи ось так, як ця жіночка, вирішують далі не мучитися.

О
Оксана

Ромарио кцп пнх????????

Р
ромаріо

А ще треба добивати вже до кінця історію з цнотливістю моєї гузиці. І щоб не було недорозуміння як її добити - пропоную це зробити за допомогою 5л пляшки від віскі Red Label, Jameson чи Chivas. В кого така завалялася - пишіть тут у коментах, з радістю прийму в дар. Але обов'язково щоб з металевою підставкою-качелями пляшка була, щоб такій медведчуцькій шалаві як я було зручно сидіти і качілятися на ній туди-сюди, туди-сюди.

Р
ромаріо

В тих африканських соціально-економічних умовах, в яких живе більшість громадян Украіни, такі вчинки - масове явище. Одним словом - суіцидальна краіна. Але залишилося недовго - Нордстрім 2 є лише першою ластівкою, з якоі розпочнеться кінець цього штучного державного утворення.

У
Усб

От вакцины ?

Л
Ляшко

Це що, заразу занесли в місто, що даякі хочуть з висоти скочити??? Майже то один з симптомів ковиду , лем на яку букву ся начинать,бо вже не смішно довкус(((

Читайте також