В Мукачево завітав `Пізнайко`

8
1

на `Свято Дитини`

24 травня у Мукачево на Площу Миру на `Свято Дитини` завітав `Пізнайко`.



Свято, що відбулось в Мукачеві - це подія в рамках соціального проекту `Ближче до дітей`, організованого дитячим журналом `Пізнайко` і покликаного об’єднати українські сім’ї. Проект здійснюється під девізом `Ми знайдемо час для твоєї дитини! А ти?` Свята присвячуються Міжнародному дню захисту дітей і пройдуть у 16 містах України, серед яких, крім Мукачева, Запоріжжя, Житомир, Чернігів, Полтава, Рівне, Луцьк, Херсон, Івано-Франківськ, Черкаси, Одеса, Київ, Суми, Кривий Ріг, Дніпропетровськ і Харків.


`Ми хочемо, щоб діти отримували більше уваги, якої вони так потребують, прагнемо об’єднати дітей та їхніх батьків. Адже діти щасливі, коли тато й мама поруч, коли в домі панує злагода і любов. Діти щасливі, коли вони всією родиною йдуть на свято. Ось таке щастя ми й намагалися подарувати їм, організувавши наш захід,– говорить генеральний директор ТОВ `ДМЖ „Познайка”` Тетяна Закотюк. – Дякую всім учасникам проекту. Свято вдалося, і ми намагатимемося зробити його щорічним`.



Під час свята давні друзі й читачі журналу, ті, хто передплатили `Пізнайко` на друге півріччя, мали можливість взяти участь у розіграші призів від партнерів видання. Щоб зіграти в лотерею, достатньо було принести з собою копію передплатного абонемента чи передплатити журнал на місці. Для переможців розіграшу німецька фірма Heros люб’язно надала якісні та красиві іграшки із натурального дерева, видавничий дім `Перо` – розумні дитячі книги українською мовою, ТМ K`s Kids – м’які розвиваючі диво-іграшки.



Ніхто не залишився без уваги, а головне, улюблений журнал `Пізнайко` подарував маленьким відвідувачам свята і їхнім батькам заряд позитиву й гарного настрою.


 


`Пізнайко` – розвиваюче дитяче видання, яке щомісяця наповнюється сучасною, якісною навчально-пізнавальною, ігровою і розважальною інформацією. Створюють журнал професійні редактори, психологи, педагоги, художники-ілюстратори.


`Пізнайко` виходить трьома мовами, із урахуванням різних вікових груп.


`Пізнайко` на ринку дитячих видань уже 13 років. Журнали виходять увесь рік, щомісяця.






Коментарі

V
viki

Побільше таких свят треба проводити для дітей

Читайте також