В Мукачівському драмтеатрі відбудеться прем'єра комедії «Те, що приховують французи»

5
0

В суботу, 25 червня, Незалежний проект "Театральна Біржа" представить у Мукачівському драматичному театрі прем’єрну виставу-комедію «Те, що приховують французи».

На глядачів очікує фантастичність, неможливість, нереальність, істерика, жах, збентеження, палкі пристрасті, тонкий гумор, пікантні ситуації, бурлеск та чарівна французька музика. Частину коштів з продажу квитків перерахують на підтримку ЗСУ.

Вистава «Те, що приховують французи» створена за французькою комедією – легкою та п’янкою, немов ковток шампанського. Вистава на дві дії Після раптового зникнення дружини самотній Альбер Лямар виховує сина Луі. У цьому йому допомагає близька подруга дружини Матільда Ласбрі. Луі виріс і вирішує одружитися, а Альбер хоче пов’язати своє життя з Матільдою. Обидва весілля мають відбутись в один день. Але гувернантка Жасан має інші наміри… Поява полковника Френка Хардера, що приїхав з Америки, руйнує всі плани…

Режисер-постановник та автор сценічного простору - народни артист України Лев Сомов Виконавці: Лев Сомов, народний артист України; Валентин Томусяк, український актор театру кіно; Крістіна Мочані, актриса Мукачівського драматичного театру; Тетяна Лукачина, актриса «Театральна біржа»; актор Руфат Мамедов.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також