В мукачівському парку "Перемога" вмурують стовпчики проти "оленів"

1
10

Проїзд автомобілів у зону відпочинку міського парку «Перемога» буде обмежено вже до вихідних.

Тут планують облаштувати обмежуючі стовпці, щоби унеможливити проїзд автівок у пішохідну зону. Таке рішення прийнято після того, як вихідними неодноразово фіксувалося активістами неправомірне паркування автівок у парку, - про це повідомляє заступник міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук.

«Ми вдячні активістам, які звернули увагу на цю проблему. Вже до суботи будуть облаштовані стовпці, і жодна автівка не зможе заїхати у зону відпочинку. Долучимо й працівників муніципальної поліції, аби стежили за правилами благоустрою», - зазначає посадовець.

Подивитися, як парк перетворився на парковку можна за цим посиланням.

Мукачівська міськрада

Коментарі

V
VD

Заберіть той знак!!! Зручне місце для парковки (маю наувазі площадку відразу біля в'їзду )!!! Приїхав з дитиною, вийняв велосипед з багажнику , чи ролики на дитину обув, все зручно. Два питання: 1) де паркуватися ? 2) чим вам заважає автомобіль на площадці біля входу у парк ?

П
пасульов

тут такі всі розумні шо страшне зробіть стоянку від ступеньок із дамби до того кружка де всі паркуються в парку паралеьно пройіжжій частині і не треба обзиватися оленями

П
ппп

Реально-----стовпчики не вихід! Штрафи, штрафи і штрафи. Тоді буде порядок. За кордоном ми боїмося нарушати, а вдома хоть потоп!

,
,

А пожежні заідуть автівки?

В
водій

ви не стовбчики встановлюйте, а штрафуйте по сто раз оленів і буде порядок!

5
555

липше стоянкиб для автивок поробили бо наклали усягди знакив що припарковатися ниеде.

М
маша

може гільтайчук за свої гроші буде виправляти свої провали най ся поділить откатами.

В
віталька

Нафіга стовпчики, ітд ? Пару відеокамер-і потім "листи щастя" оленям.Як каждий олень заплатить штраф -уже ніколи там більше паркуватись не буде. Рефлекси будуть спрацьовувати.

1
123

В мозги покладить стовпчики, дебили! На дурное е вам ! На парковку шодня, нам бидолаги заробляють.

Ч
Читач

Для чого стаціонарні стовпчики? Може краще поставити підйомні гідравлічні? Як закордоном. При необхідності проїзд можна відкривати, а за необхідності - стовпчики підняти і авто не зможе проїхати.

Читайте також