В Мукачівському психоневрологічному інтернаті визначили "Кращого за професією"

27
1

12 січня в Мукачівському психоневрологічному інтернаті №1 відбувся обласний конкурс «Кращий за професією» серед кухарів інтернатних установ.

 

Метою конкурсу було: відродження, збереження і пропаганда традицій кулінарного мистецтва; підвищення рівня професійної майстерності учасників конкурсу, престижу професії кухаря; розвиток творчого потенціалу молодих фахівців; стимулювання творчого підходу до організації високосервісного обслуговування споживачів; вдосконалення навиків роботи.
Конкурс проводився у 3 тури:
 
І  тур - представлення та оцінювання домашнього завдання
 
ІІ тур - теоретичний – передбачав перевірку знань працівників з «Технології приготування страв».
 
ІІІ тур - практичний – приготування рулету (на місці проведення конкурсу) з курки з начинкою на вибір.
 
В журі були: Ляпіна Л.Б. – співголова оргкомітету, голова ради ЗТПОПСС, Микулець В.І. – заступник начальника Головного УПСЗН, Божук В.Й. –  начальник відділу Головного УПСЗН, Головачко І.В. – директор Мукачівського будинку-інтернату, голова ради директорів інтернатних установ, Гефюк О.Д. – головний бухгалтер Головного УПСЗН Закарпатської ОДА, Кон Л.І. – голова первинної профорганізації Мукачівського психоневрологічного інтернату №1, Дрешер А.С. – головний спеціаліст по зв’язках з профорганізаціями та оргроботі ЗТПОПСС, Роман Н.В. – головний спеціаліст Головного управління праці та соціального захисту населення, Ільтьо О.В. – виконуючий обов’язки директора Мукачівського психоневрологічного інтернату №1
 
Кухарі приємно вразили членів журі своєю майстерністю. Кулінарні шедеври, а інакше це не назвеш, без сумніву можуть конкурувати з роботами шеф-кухарів елітних ресторанів. 
 
Та на превеликий жаль це був конкурс і як сказав замісник начальника головного управління праці та соціального захисту  Микулець В’ячеслав Іванович, різниця в балах мізерна, і членам журі було дуже важко порівняти конкурсантів, але це конкурс і має бути  переможець.
 
Перше місце отримала Глагола Наталія Василівна, шеф-кухар Мукачівського психоневрологічного інтернату №1.
 
Друге місце розділили між собою Міца Наталія Юріївна,  кухар Виноградівського дитячого будинку-інтернату і Звір Марія Василівна, шеф-кухар Вільшанського дитячого будинку-інтернату
 
Третє місце отримала Кентегі Наталія Василівна, кухар Мукачівського психоневрологічного будинку-інтернату.
 
Та не без відзнаки залишилися й інші учасники – вони отримали дипломи учасників, кулінарні книги та пам'ятні подарунки.
 
В кінці члени журі зробили підсумок конкурсу та надали можливість висловити свою думку всім присутнім. Найчастіше звучала думка про професіоналізм учасників конкурсу та частіше проведення подібних заходів.
 
Надіємось що започаткований конкурс стане доброю традицією і допоможе кухарям ділитися новими знаннями.
 

Коментарі

U
Ua

))))))

Читайте також