В Мукачівський прикордонний загін приїхала уповноважена з прав людини нашого регіону (ФОТО)

20
4

За круглим столом говорили про тимчасово утриманих та працівників служби. Умови їхнього життя, стан здоров'я, навчання та інше

Моніторинговий візит регіонального представника уповноваженого прав людини спрямований на те, щоб перевірити чи достатнє фінансування прикордонного загону, чи користуються своїми правами військовослужбовці та тимчасово затримані.

Мова йде про умови утримання, харчування, навчання, медичну допомогу тимчасово утриманих. Також перевірятимуть чи немає заборгованостей у виплатах заробітних плат працівників прикордонної служби, відшкодування за оренду житла та черги на отримання житла.

Діана Швардак наголосила, що перевірки відбуватимуться без попередження.

Для журналістів у Мукачівському прикордонному загоні зробили показову екскурсію до камер тимчасового утримування де показали та розказали в яких умовах перебувають нелегальні мігранти.

Коментарі

3
3?3

Ще одна татова доця....

Р
Русин

Дьордь, у неї вроді у вівторок прийом, я був минулого тижня та було відкрито.

П
Прапорщик

Може хоть якийсь порядок наведе. Раніше перевіряло начальство, то пили два дні. А порядку після перевірки так і не було.

Д
Дьордь

Кабінет у цієї представниці,що в обладміністрації находиться,постійно закритий.Особисто був свідком,коли люди приходили на прийом,а там закрито. Цікаво,що зробила ця представниця за часи своєї каденції?Скільки прав і скільком людям вона надала захист?Просто цікаво без якихось натяків.

Читайте також