В найзахіднішому селі Закарпаття запрацювала поліцейська станція (ФОТО)

44
6

14 лютого в селі Соломоново Ужгородського району запрацювала сучасна поліцейська станція, яка обслуговуватиме вісім населених пунктів та майже 16 тисяч громадян.

Як повідомляють в поліції Закарпаття, для безпеки своєї громади щоденно працюватиме поліцейський офіцер громади Юрій Попович, який обслуговуватиме вісім населених пунктів та майже 16 тисяч громадян. Поліцейський захищатиме та оберігатиме мешканців міста Чоп, сіл Соломоново, Червоне, Тисаашвань, Тисауйфалу, Есень, Соловка та Петрівка.

Офіційно відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник, спільно з Чопським міським головою Валерієм Самардаком.

Керівник поліції Закарпаття відзначив, що на прикордонній території поліцейська станція є надзвичайно потрібною, для повної безпеки громадян буде продовжено роботу з посилення відеонагляду на цих територіях, тобто встановлення додаткової кількості камер відеоспостереження.

«Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізовується для того, щоб мешканці населених пунктів перебували під захистом в режимі 24/7. Сьогодні до роботи приступає поліцейський офіцер громади, який отримав автомобіль для ефективного патрулювання у всіх восьми населених пунктах. У нього чималий досвід роботи в поліції, тому сподіваюся він якісно виконуватиме поставлені перед ним завдання», – відзначив Ярослав Колесник.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Р
Роман

А що то за аватар у формі? На вигляд п'є безпробудно.

А
Алекс

І шо тільки не зробиш,шоб не потрапити на війну... За тридцять років нічого не робили,а тут швидко ПРИДУМАЛИ СУЧАСНЕ...

Л
Лють

Давайте цих поліцейських на фронт у Бахмут, Купянськ і т.д. а то шось вас дуже багато у нас в області, 30к премії і + зп получаєте і нічого не робите, туда нах... усіх поліцейських на фронт в окопи а не на блок пости!

М
Мадяриско

Нижній йолопе , не дзвізди тут у нас .

ДБ
до буде порядок

А кого інтересує мадярота, не знають мови хай вчать, або хай шурують до мадярів, там вчити українську не треба. А в Україні мадяризації більше не буде.

БП
буде порядок

А по-мадярські много з них берують говорити? А як инак будуть з громадов робити? Мало мадяр у державній орієнтувуться.

Читайте також