В обіймах Кіпру: гарячі тури пропонують море вражень

42
0

На туристів тут чекає повний релакс.

Тим, кого хвилює питання, як вдало провести відпустку, куди відправитись на відпочинок, варто купити тур на Кіпр. Кіпр манить у свої обійми, пропонуючи максимум яскравих вражень і неймовірного задоволення від активного проводження часу на узбережжі, споглядання морських пейзажів, знайомства з пам’ятками. Замовити гарячі тури доступні «по гаманцю» можна на antonivtours.com.

Зашкал вражень

Кіпр – туристичний вир, хоча і відносно невеликий за площею. Він третій за величиною острів Середземномор'я після Сардинії і Сицилії. Розкішні готелі тут повсюди, вони і дивують, і радують око, як і розмаїття туристичних містечок. Берег моря – незаймана краса, куди поспішають люди з усього світу. Втім відпочивальники відмічають гармонічність навколишнього життя, без гаміру, властивого місцям скупчення, часом дивуються неспішності та привітності навколишньої обстановки. Кругом історичні пам’ятки, віє античністю, хоча і сліди інших епох вражають не менш. Чи не дивина? На острові збереглися залишки найдавніших поселень неоліту. Вони успішно сусідствують з сучасними церквами і палацами, зведеними у 19-20 ст.

Туристи відзначають відчуття відірваності від цивілізації. Корективи вносить природа і клімат. Дійсно, Кіпр є землею краси. Тут поринули в атмосферу спокою і безмежності невеличкі села, в той час, коли місто живе динамічно і сучасно у вирі подій. Помірний клімат називають здоровим. Серед місцевих багато довгожителів. Певно, тому сприяє найчистіше повітря у світі.

Сонце – візитівка острову. 350 днів на рік сонячна погода дарує енергію позитиву і гарного настрою. Літня спека до + 35 °C переноситься легко. Обумовлено це низькою вологістю. Зимою, а вона дуже коротка, температура досягає +19 °C, лише не високогір’ї випадає сніг. Купатися можна майже весь рік, адже навіть у лютому вода прогрівається до +14 °C, купальний.

Активний відпочинок і море задоволення

Тим, хто полюбляє піші прогулянки, не подобається скупчення туристів, варто відвідати Національний парк Акамас. Значно жвавіше курсують відпочивальники у Пафосі, Айя-Напе.

Добре відпочити можуть і дорослі, і дітлахи, якщо почергово ходити на екскурсії, аквапарки і парки атракціонів. Любителів водних розваг чекає парк Watermania поблизу Лімассола і WaterworldWaterpark в Айя-Напі, океанаріум в Протарасі. Дітям сподобається Парк птахів. Тут папуги влаштовують шоу, катаючись на велосипедах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також