В області посилено контроль за технічним станом тракторів

11
0

У вересні поточного року під час роботи на тракторі, не обладнаному електростартерним запуском, загинув тракторист у ТОВ «Бужанський цукор» Чернігівської області.

 

Протягом 2010 року на підприємствах агропромислового комплексу України сталося три нещасні випадки зі смертельними наслідками з механізаторами через відсутність електростартерного запуску тракторних двигунів.
 
У  зв’язку зі зростанням кількості випадків травмування трактористів на підприємствах агропромислового комплексу  територіальні органи Держгірпромнагляду посилили контроль за технічним станом тракторів. З метою підвищення кваліфікації державних інспекторів, що здійснюють нагляд за безпекою виробництва та охороною праці на підприємствах, які експлуатують трактори, Управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області проведено навчання з виїздом на базу ТОВ «Закарпатський навчальний центр» для практичного вивчення порядку проведення перевірки наявності електростартерного запуску двигуна та здійснення заборони експлуатації  не обладнаної ним техніки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також